Dafin
Curatam si spalam bine legumele. Taiem prazul in bucati de 2 cm. Il punem intr-o cratita la calit in ulei. Cand prazul incepe sa se ingalbeneasca, ada
Spalam carnea si o lasam sa se scurga de apa. Incalzim uleiul intr-o cratita si punem carnea sa se rumeneasca. Adaugam cepele intregi, curatate si le
Curatam cartofii, ii fierbem intregi in apa cu sare, apoi ii scurgem si ii taiem felii de 5 mm grosime. Separat, curatam ciupercile, le taiem felii si
Incingem cuptorul la foc mediu spre mare. Asezonam puiul cu sare si piper, inclusiv in cavitate. Desfacem usor pielea de pe piept si punem, deasupra f
1 Se incalzesc 2 linguri de ulei intr-o tigaie neaderenta, se adauga ceapa si se gateste usor, pana ce devine translucida; 2 Se adayga apoi orezul, se
1 Se soteaza intr-o tigaie larga si inalta ceapa in ulei de masline, la foc mediu, pana ce devine crocanta, adica vreo 30 de minute; atentie, dupa 10
Rasturnam faina intr-un vas si o amestecam impreuna cu drojdia uscata si putina sare. Facem o gaura pe mijloc si punem uleiul si laptele caldut ameste
Feliem pieptul de pui cat sa putem inveli ouale in el, le saram si le piperam. Facem o crema de branza cu chimen. Ungem feliile de pui cu ea, punem ou
1 Se curata bine pestele, se scot toate oasele si se taie in bucati mai mici, apoi se lasa la indemana, intr-un bol pe masa. 2 Se curata prazul bine,
Spalam bine ciupercile si le tocam marunt. Curatam si spalam ceapa si o tocam cubulete. Punem uleiul la incins si adaugam mai intai ceapa, apoi ciuper
1 Se prajeste carnea de cod, se scurge bine de excesul de ulei si se taie in bucatele nu prea mari, ca pentru tocanita; 2 Intr-o tigaie larga se incin
1 Se spala bine ficatul sub jet de apa rece si se lasa la scurs; se taie ficatul in 8 felii egale care se pun timp de 1 ora in lapte 2 Se toaca ceapa,
- Conopida isi poate ameliora mirosul prea puternic prin adaugarea unei felii de paine in oala de gatit; - Uleiul de masline la prima presa nu trebuie
Spalam bine pulpele cu apa rece si le asezam intr-o tava unsa cu ulei de masline. Condimentam, adaugam vinul si rosiile pasate (amestecate cu pasta de
Clatim cu atentie fasolea in apa rece, apoi o punem intr-un vas cu apa calduta sa se inmoaie peste noapte. Scurgem fasolea si o punem intr-o cratita m
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Dafin
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mazare Gunga
Cunoscuta si sub denumirea traditionala de toor dal, mazare de Congo sau gandule, mazarea Gunga este...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob