Dulceata
Pentru blat: Se macina biscuitii marunt pana se fac precum pesmetul, se adauga untul topit si se amesteca bine. Se toarna intr-o forma de tort unsa cu
Iaurtul, in special cel grecesc, este o parte importanta a unei diete sanatoase. Totusi, te poti plictisi de acelasi gust, in fiecare zi. Ca sa nu rec
Francezii prefera un mic dejun simplu si, de cele mai multe ori, dulce. Nici nu se pune problema oualor ochiuri sau a altor preparate obisnuite pentru
Prajiti baconul intr-o tigaie antiaderenta, in transe, pana se rumeneste usor si abia incepe sa devina crocant. Scurgeti grasimea lasata de bacon si p
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Intindeti o foaie de aluat pe blatul de lucru tapetat cu faina si taiati-o in 4. Procedati la fel si cu a
Tocati varza si puneti-o intr-o oala mare. Acoperiti cu apa si adaugati 1 1/2 lingurite sare. Fierbeti 1 ora - 1 ora si jumatate, pana se inmoaie varz
Spalati prunele, taiati-le in doua si inlaturati samburii. Puneti jumatate din samburi intr-un saculet de organza / muselina. Puneti fructele intr-o o
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Puneti pe foc laptele cu smantana, zaharul, coaja de portocala, scortisoara si pastaia de vanilie. Aduceti
Amestecati capsunile cu zaharul intr-o oala, acoperiti si lasati sa se odihneasca peste noapte. Dimineata, aduceti amestecul la fierbere si lasati sa
Se dizolva sarea de mare in lapte, apoi se adauga ficatul, se acopera cu lapte si se lasa 1-2 ore la frigider. Dupa 2 ore se scoate ficatul din lapte
Curatati usturoiul si ghimbirul si indepartati coditele ardeilor (lasati semintele inauntru). Maruntiti aceste 3 ingrediente in robotul de bucatarie,
Intr-un castron de inox se bat ouale, apoi se adauga untul topit si se amesteca bine, adaugandu-se bicarbonat. Se pune faina si se framanta pana se in
Puneti toate ingredientele intr-un castron, acoperiti si lasati peste noapte la temperatura camerei. Transferati intr-o craticioara la foc mic si ames
Se pregateste un aluat simplu din faina, apa si sare care se intinde intr-o foaie nu prea subtire. Se unge foaia cu untura, se ruleaza si se taie rond
Acum este sezonul cireselor, asadar si al dulceturilor, al gemului si al compotului de cirese. Daca e pentru prima data cand incerci sa pregatesti asa
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Dulceata
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Herbes de Provence
Originare din Franta, asa cum ne indica si denumirea lor, Herbes de Provence sunt un amestec util de...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita