Feta
Daca tava pentru briose pe care o aveti nu este o forma de silicon, va trebui sa ungeti in prealabil cu putin ulei vegetal. Formele de silicon sunt an
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Amestecati uleiul de masline cu usturoiul, fulgii de ardei iute, sarea si piperul. Puneti nautul intr-o ta
Amestecati primele 6 ingrediente intr-un castron. Stropiti cu otet si ulei de masline si asezonati cu sare si piper, dupa gust. Dati la rece o ora ina
Intr-un castron mare, amestecati quinoa cu pesto. Adaugati ulei de masline cat sa nu fie prea uscat amestecul. Adaugati bucatile de pui, rosiile si ru
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Amestecati branza cu usturoiul, rosiile si maslinele pana se combina uniform. Puteti adauga si patrunjel t
Sotati sparanghelul si prazul in ulei de masline la foc mediu pana se inmoaie si incepe sa se rumeneasca prazul. Luati de pe foc, asezonati si adaugat
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Puneti toate ingredientele intr-un castron si mixati bine. Ungeti o tava pentru briose cu putin unt, sau f
Taiati branza felii cu grosimea de 2 cm. Treceti feliile de branza prin ou, apoi prin faina. Incingeti ulei de masline intr-o tigaie. Prajiti branza c
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Incingeti uleiul si caliti ceapa, morcovii, telina, cartofii si usturoiul 10 min, amestecand des. Adaugati
Cerneti faina si praful de copt, adaugati parmezanul, sarea si piperul. Amestecati cu o lingura, incorporati uleiul si ouale. Taiati feta in bucati fo
Unul dintre cele mai cunoscute sortimente de branza din lume este branza feta. Se foloseste cu precadere in retete de salate, placinte si pizza (mai a
Puneti bulgurul in apa clocotita si lasati la inmuiat 30 min. Amestecati din cand in cand cu o furculita pana cand se absoarbe toata apa. Intre timp,
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Dezghetati si scurgeti bine spanacul, presandu-l cu prosoape de hartie, pentru a absorbi cat mai multa zea
Intr-un castron, amestecati usor castravetii taiati felii, ceapa rosie, ridichile si frunzele de menta cu putin otet alb si ulei de masline, adaugand
Spanacul, curatat si taiat, se caleste in ulei de masline, apoi se adauga branza si se amesteca pana cand se topeste. Dupa ce s-a racit, compozitia es
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Feta
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Musca spaniola
Desi nu este practic un condiment, iar in cele mai multe tari este chiar considerat ca substanta ile...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita