Marar
Spalam castravetii, ii taiem in jumatate pe lungime si, cu ajutorul unei tije pentru gaurit legumele, indepartam semintele si o parte din miez. Ii pre
Spalam carnea, o portionam cu ajutorul unui dispozitiv special pentru taiat friptura de pasare si o inabusim cu untul si 100ml apa. Stingem cu laptele
Curatam si spalam dovleceii. Ii taiem in felii rotunde de 0,5 cm grosime si ii lasam sa se zvante pe un prosop curat. Ii prajim in ulei pe ambele fete
Scurgi ciupercile din conserva si le tai în felii. Speli rosiile, castravetele si morcovii, în prealabil curatati. Tai legumele si branza în cubulete.
Amestecati feliile de castravete cu cele de ridichi, iaurtul, o lingura de ulei, sare. Adaugati si verdeturile tocate marunt (2-3 linguri de verdeturi
Lasam legumele sa se decongeleze intr-o sita pentru a se scurge bine. Separat, amestecam intr-un castron branza faramitata cu ouale, grisul, smantana
Ceapa verde, cimbru, busuioc, menta, salvie, maghiran, oregano, marar, patrunjel si leustean: plante care fac mancarurile sa devina adevarate delicii
Spalam bine rosiile si le taiem un capacel. Scoatem miezul, il punem intr-un castron si il pasam cu dosul furculitei. Il amestecam impreuna cu putin u
Ceapa şi usturoiul se curăţă şi se taie Julien. Se încinge bine o tigaie în care se pune un strop de ulei şi lingura de unt (uleiul este folosit pentr
Nu este intotdeauna adevarat faptul ca mesele fara sare sunt complet lipsite de gust, iar daca mai avem si afectiuni care se agraveaza prin aportul de
1 Se curata bine pestele, se scot toate oasele si se taie in bucati mai mici, apoi se lasa la indemana, intr-un bol pe masa. 2 Se curata prazul bine,
In filosofia Feng Shui totul este gandit pentru a potenta energiile pozitive prin apelul la mici trucuri de amenajare interioara, la pozitionarea pers
Se spala bine maruntaiele cu apa rece. Rinichiul se curata bine in interior. Se lasa 10-15 minute in 3 parti apa si 1 parte otet sa iasa orice eventua
1 Incalziti cuptorul la 230ºC. Piperati bine muschiul. Rumeniti-l pe toate partile intr-o cratita cu o lingura de ulei. Scurgeti-l de ulei. 2 Amesteca
Intrucat bucataria este prin excelenta un spatiu in care petrecem mult timp peste zi, este nevoie sa gestionam cu intelepciune acest spatiu pentru a n
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Marar
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita