Margarina
In multe din mancarurile pe care le pregatim, si mai ales atunci cand e vorba de dulciuri, folosim unul din produsele de mai sus, si de fiecare data n
Grasimile in exces nu numai ca nu fac bine la silueta, dar in plus evitindu-le evitam probleme cardiace sau de hipertensiune. O parte din tipsurile de
A. Oamenii au fost creati in asa fel incat trebuie sa manance carne. Anatomia umana insa arata cu totul altceva. Trupul nostru este in asa fel constru
Iata 10 reguli, care respectate cu sfintenie va vor ajuta sa va regasiti o linie supla, in acelasi timp pastrand sanatatea organismului. 1. Folositi c
Se stie ca noi femeile avem tendinta înnascuta sau dobândita (asta are mai putina importanta) de a ne încadra în tipare, indiferent de criteriu. E ca
Zaharul se amesteca intr-un vas si se prajeste ca pentru o crema de zahar ars; dupa aceea, pe un fund de lemn udat bine cu apa, se rastoarna compoziti
Se freaca margarina cu zaharul pana se face spuma. Se adauga pe rand celelalte ingrediente, se framanta bine, astfel incat sa se obtina un aluat potri
Se pune faina intr-un vas, se adauga drojdia dizolvata in in lapta caldut, Se bat albusurile separat, se freaca galbenusurile cu zahar si se pune in m
Lasam deoparte 100g nuca de cocos. Amestecam restul de nuca de cocos cu margarina, zaharul si laptele praf pana formam o pasta groasa si omogena. Din
Se amesteca faina cu oul, zaharul si sarea. Se adauga margarina topita in prealabil cu putina apa. Se lasa 10 min. In acest interval se curata de coaj
Intr-un vas adanc se toarna laptele, si apoi se adauga untul, o lingurita cu varf de sare si se lasa la fiert. Cand da in clocot se adauga si malaiul,
Margarina si zaharul pudra se bat spuma într-un vas de portelan. Compozitia obtinuta se pune pe o planseta si se adauga nucile sau alunele macinate si
Carnaciorii de bere se dau printr-o tepusa de frigaruie si se lasa la rumenit pe gratar. Pentru garnituri: Morcovii se curata si se taie in rondele su
Pentru clatite Se amesteca faina, laptele, oul si un varf de sare, dupa care se adauga si patrunjelul tocat. Dupa ce totul se transforma intr-o pasta
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Margarina
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita