Masa de Paste
Iepurasii de ciocolata nu trebuie sa lipseasca deloc de pe masa de Paste. Pe cat de usor sunt de facut, pe atat de repede dispar din farfurie! In prea
Separati coastele pentru a obtine 12 portii mici. Bateti carnea cu ciocanul pentru snitele pe ambele parti, ca sa se fragezeasca. Bateti galbenusurile
In mai putin de 2 saptamani, gospodinele vor pune pe masa de Paste platoul cu preparate din miel. Drob, friptura, rulada, toate isi vor gasi locul pri
Mesele festive romanesti parca nu sunt aceleasi daca nu pregatim macar o reteta de salata. De multe ori, antreurile de acest fel ne salveaza atunci ca
Taiati pulpa de miel in bucati de aprox 2 cm si puneti-le intr-un castron. Adaugati toate condimentele si o lingura de ulei si amestecati bine. Acoper
Pastele e prilejul perfect de a iesi la iarba verde. Ce poate fi mai placut decat sa te bucuri de primavara, alaturi de familie si prieteni si un cos
Masa de Paste traditionala e compusa din friptura de miel, oua rosii, ciorbe si sarmale. Ca sa diversifici meniul, poti pregati si niste garnituri san
In Sambata Mare, bucatariile sunt invadate de tot felul de arome, care mai de care mai imbietoare. Sarmalele, ciorba, friptura, drobul sunt fie in ara
Incingeti uleiul intr-o oala cu capac sau intr-un cuptor olandez, daca aveti. Rumeniti uniform bucatile de carne de miel. Luati carnea cu o paleta si
Spalati si tocati frunzele de menta. Puneti toate ingredientele intr-un castron. Amestecati bine si lasati 30 de minute sa se intrepatrunda aromele. T
Oua si iepurasi de ciocolata, cozonac, prajituri! Toate acestea se vor afla pe mesele noastre de Paste. Posibil insa ca, in urma unor mici exagerari,
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Legati pulpa cu sfoara alimentara si faceti in jur de 20 de crestaturi suficient de adanci in carne, apoi
De pe masa de Paste nu trebuie sa lipseasca friptura de miel. Mai suculenta sau mai uscata, mai crocanta sau mai moale, ea poate fi servita atat simpl
Spalam bine ficateii si pieptul de pui. Punem pieptul de pui in apa rece cu sare si lasam sa fiarba. Intr-o tigaie cu capac, inabusim ficateii de pui
Unul dintre cele mai populare aperitive pregatite de Paste consta in oua umplute. Cu putine ingrediente, intr-un timp destul de scurt si fara cine sti
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Masa de Paste
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Usturoiul salbatic
Usturoiul salbatic sau leurda creste in zonele paduroase, cu umiditate ridicata si degaja un miros a...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob