Mascarpone
Bateti galbenusurile cu zaharul pana se omogenizeaza si se ingroasa, aprox. 1 minut. Puneti amestecul la baie de aburi (bain-marie). Micsorati flacara
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Rulati aluatul pe dimensiunea formei de tarta pe care o folositi. Se recomanda formele cu fund detasabil.
Modul de preparare si restul imaginilor se gasesc in carte, la pagina 60.
Gutuile se taie in doua, longitudinal. Cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit se indeparteaza samburii si partea lemnoasa din interior. Samburii se pa
Intr-un vas se pune apa si zaharul pudra la fiert. Se lasa vasul pe foc pana ce apa clocoteste si zaharul se topeste. Se reduce focul la minimum si se
Se incalzeste cuptorul la 200ºC / gaz 6. Se topeste untul intr-o craticioara (sau la microunde). Se zdrobesc biscuitii bine si se incorporeaza untul t
Cuptorul se preincalzeste la 180°C. Intr-un castron se bat energic galbenusurile impreuna cu zaharul pudra. Se incorporeaza mascarpone si laptele. Can
Galbenusurile se separa de albusuri. Galbenusurile se bat cu zaharul pudra pana ce compozitia se albeste si devine cremoasa. Se incorporeaza mascarpon
Bostanul se lasa la copt in cuptor pana se inmoaie. Dupa ce s-a copt, se scoate miezul si se aleg semintele. Floarea de conopida si broccoli se fierb
Incepem cu prepararea siropului. Topim toate ingredientele pentru sirop pana cand se topeste zaharul, apoi se fierb 1 minut, pana ce incepe a se ingro
Punem zaharul in lapte si amestecam bine pana se dizolva. Adaugam frisca, frunzele de menta tocate fin, mascarpone si lichiorul de menta. Amestecam in
Piscoturile le-am zdrobit cu un sucitor (cat erau in punga pentru a evita sa fac firmituri prin toata bucataria), in bucati marisoare. Le-am pus intr-
Pentru aluat amestecam zaharul, faina, untul si oul pana se formeaza o coca uniforma. Il lasam la odihnit cel putin o ora in frigider. Intre timp preg
Galbenusurile de la cele 4 oua se freaca impreuna cu zaharul, utilizind mixerul. Dupa ce zaharul s-a topit se adauga crema mascarpone si se amesteca i
- Pagini:
- « Previous 1 2
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Mascarpone
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Piper Szechuan
Piperul Szechuan (Sichuan) isi trage numele de la o provincie din China, unde este des utilizat in b...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline