Ou
Ciupercile se gasesc sub multe forme si marimi, si pot fi transformate intr-o multime de retete hranitoare. Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa le
Cafeaua este bautura preferata a multor oameni si fiecare si-o face exact cum ii place. Iata cateva obiceuri pentru prepararea cafelei, din diferite c
Fierbeti oul pana devine tare (aprox. 10 minute) si pastrati doar galbenusul. Cu un cutit bine ascutit, taiati maslinele in bucatele. Amestecati bine
Feliati vanata, presarati sare si lasati-o deoparte 15 minute, dupa care o spalati si o taiati in bucatele mici. Taiati la fel si rosiile si dovlecelu
Amestecati bine toate ingredientele si lasati amestecul sa se odihneasca 30 de minute. Intindeti compozitia pe masa tapetata cu faina si taiati bucate
Mai intai, preparati sosul de rosii astfel: Prajiti ceapa si usturoiul in ulei de masline, pana se inmoaie. Adaugati rosiile, supa de legume, zaharul,
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti cu unt si pudrati cu faina o forma din silicon pentru madlene. Intr-un castron, bateti oul cu zahar
Taiati ananasul in cubulete si lasati-l la scurs. Trebuie sa aiba cat mai putina zeama posibil. Curatati clementinele si puneti feliile in aceeasi str
Intr-o cana, amestecati faina cu zahar si cacao. Adaugati un ou si amestecati usor cu lingura. Turnati laptele si uleiul si amestecati bine. Puneti ca
Modul de preparare si restul imaginilor se gasesc in carte. Se serveste cu rosii cherry si salata de verdeturi asortata.
Spanacul, curatat si taiat, se caleste in ulei de masline, apoi se adauga branza si se amesteca pana cand se topeste. Dupa ce s-a racit, compozitia es
Pentru reusita realizarii acestui pui umplut, va puteti aduce aportul de imaginatie si puteti sa-l umpleti conform dorintelor fiecaruia. Reteta tradit
Se cerne faina intr-un castron, se adauga praful de copt (sau bicarbonatul de sodiu alimentar) si praful de sare. Se amesteca bine. 1/4 din aceasta ca
Cuptorul se incalzeste la 180°C. Ceapa si morcovul se curata de coaja si se taie in cubulete. Se taie 4 dreptunghiuri din folie de aluminiu de dimensi
Oul se fierbe tare, dupa metoda proprie. Dupa ce a fiert, se curata de coaja si se taie. Miezul de salata se spala, se lasa la scurs si se rupe cu man
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Ou
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita