Panna cotta
Pregatiti gelatina urmarind instructiunile de pe pachet. Intr-o oala de marime medie puneti dovleacul, laptele de cocos, zaharul, sarea si apa. Cand i
Preparati siropul aducand la fierbere cafeaua cu zahar. Micsorati flacara, adaugati bucatile de para si lasati pe foc pana se inmoaie. Scoateti perele
Pentru panna cotta: Turnati 120 ml lapte intr-un castron si presarati in el gelatina. Lasati deoparte 5 minute, pana se inmoaie gelatina. Intre timp,
Se incalzesc intr-o cratita smantana, laptele, zaharul si batonul de vanilie. Apoi, se adauga putina gelatina si se toarna compozitia in forme. Dupa i
Intr-o craticioara, incalziti smantana amestecata cu siropul de menta, fara a aduce la fierbere. Puteti adauga si zahar, dar e suficient de dulce si f
Panna cotta este o sarlota clasica, facuta cu produse lactate si ingrosata cu gelatina, originara din Italia. Literalmente, inseamna crema gatita. Poa
Puneti foile de gelatina la inmuiat in apa rece pentru 10 minute. Incalziti frisca cu laptele si zaharul pentru 15 minute, amestecand in continuu, dar
Deserturile cu gelatina sunt pregatite prin amestecarea gelatinei cu diverse ingrediente, cum ar fi fructe, suc de fructe si ciocolata. Sunt usor de f
Se pune intr-un vas smantana lichida, amestecul de lapte de migdale si cereale germinate cu lapte degresat (sau daca optati pentru inlocuirea cu lapte
Intr-un vas se pun impreuna frisca lichida, zaharul pudra si batoanele de vanilie. Se asaza vasul pe foc si se fierbe. Cand a ajuns la punctul de fier
Foile de gelatina se pun la inmuiat in apa rece pentru 10-15 min. Smantana de patiserie se amesteca cu zaharul pudra si cu vanilia. Se pune pe flacara
Baza din nuca de cocos Se amesteca bine toate ingredientele si aluatul rezultat se introduce intr-o forma de copt Silicopat Silikomart. Se da forma la
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Panna cotta
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Asafoetida
Asafoetida este o planta cu radacini puternice si tulpina groasa, din familia patrunjelului, cu un m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita