Peste
Puneti apa la fiert si adaugati suficienta sare. Taiati ceapa frantuzeasca in inele. Pregatiti coaja si zeama de lamaie si lasati-le deoparte. Feliati
Se sterge bine pastravul cu un servet. Se pune la fiert smantana cu sarea, se pune pastravul si se fierbe in jur de 10 minute. Dupa ce s-a fiert se ad
Lasati pestele sarat la inmuiat in apa 12 ore, dupa care il taiati in bucatele mici. Curatati cartofii si fierbeti-i in apa cu sare pana se inmoaie. I
Fierbeti ouale tari, decojiti-le si taiati-le cubulete. Clatiti caperele, lasati-le la scurs, dupa care le tocati. Tocati fin mararul si frunzele de p
Pulsati intr-un mic robot de bucatarie primele 5 ingrediente. Daca vreti sa aiba mai degraba aspect de pasta, puteti adauga si putin ulei de masline,
Doctorii si nutritionistii ne recomanda sa mancam cel putin doua portii de peste saptamanal pentru a preveni multe probleme de sanatate. Principalul a
Incingeti suficient ulei intr-o tigaie adanca, la 190 grade Celsius. Intr-un castron mare, turnati berea. Cerneti faina in castron, batand usor cu tel
Amestecati zeama de lamaie si uleiul de masline intr-un bol de salata si asezonati dupa gust. Scurgeti boabele de fasole din conserva si clatiti-le bi
Incingeti 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie adanca la foc tare. Adaugati rosiile cherry in strat uniform si lasati-le 2 minute, sa se "ofilea
Iarna este sezonul mancarurilor calde. Cu cat este mai frig afara, cu atat vrem sa ne incalzim mai mult. Daca nu mai stii ce sa gatesti sau vrei ceva
Puneti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita si fierbeti aprox. 7 minute. Intre timp, puneti intr-o tigaie adanca crema de branza, smantana, vin a
1. Peste - impiedica formarea cheagurilor de sange; - este important pentru dezvoltarea prenatala si postnatala; - accelereaza procesul de slabire; -
Amestecati zeama de portocala, mierea, mustarul si otetul. Marinati in aceasta vinegreta cel putin 30 de minute prazul gatit la aburi, impreuna cu cea
Aceasta reteta este prezentata in cartea Mancaruri rapide cu grasimi putine (Ed. Trei, 2008), la pag. 57. Merita retinut ca o portie are numai 155 de
Taiati tonul in bucati, dati-le prin faina si prajiti-le la foc mic, cate 1 minut pe fiecare parte. Puneti-le deoparte pe servetele de hartie, pentru
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Peste
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita