Piper
Foodpairing ("imperecherea" alimentelor) este o metoda de identificare a alimentelor care merg bine impreuna. Metoda se bazeaza pe principiul ca alime
Curatati ridichile si feliati-le foarte subtire. Taiati ghimbirul julienne (bete de chibrit) si adaugati peste ridichi. Puneti in frigider cat prepara
Piperul negru este ingredientul care se pune in foarte, foarte multe preparate, motiv pentru care nu lipseste din nici o bucatarie. Conform nutritioni
O mirodenie pusa gresit in mancare ii poate schimba gustul foarte mult. De ce sa-ti compromiti preparatele, cand poti gati ca la carte? Uite cateva in
Asezati feliile de ceapa in straturi pe fundul unei tavi. Intr-un castron, amestecati uleiul, sofranul, ghimbirul, piperul, jumatate din cantitatea de
La foc mediu, topiti 2 lingurite de unt, adaugati ceapa si caliti. Adaugati vinul si fierbeti pana scade la jumatate, cca 45 min. Adaugati zeama de la
1. Curatati de piele fileurile, daca este cazul. 2. Tineti pestele sub jet de apa rece, apoi uscati-l cu servetele de hartie. 3. Amestecati intr-o far
Zdrobiti macroul afumat intr-un castron si amestecati cu crema de branza. Adaugati si celelalte ingrediente, dintre care ceapa rosie se toaca marunt,
Curatati cateii de usturoi si taiati-i in jumatati. Taiati lamaia in 8. Scurgeti si clatiti maslinele; taiati un capacel la capatul fiecarei masline.
De la mamele noastre stim ca, in multe mancaruri, inainte de a opri focul, trebuie sa punem putin piper. Datorita gustului taios, destul de puternic,
Taiati castravetele in cubulete, scurgeti conserva de fasole si treceti fasolea prin cateva ape. Distribuiti spanacul pe doua farfurii. Puneti deasupr
Puneti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita si fierbeti aprox. 7 minute. Intre timp, puneti intr-o tigaie adanca crema de branza, smantana, vin a
1. Peste - impiedica formarea cheagurilor de sange; - este important pentru dezvoltarea prenatala si postnatala; - accelereaza procesul de slabire; -
Taiati tonul in bucati, dati-le prin faina si prajiti-le la foc mic, cate 1 minut pe fiecare parte. Puneti-le deoparte pe servetele de hartie, pentru
Taiati lamaia si o portocala in jumatati, iar pe cea de-a doua portocala o cojiti doar. Portocala cojita o dati prin razatoare intr-un castron, pentru
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Piper
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita