Reteta desert
Amestecati galbenusurile cu lapte si zahar si tineti la foc mic 10 minute. Adaugati smantana lichida, cafeaua instant si gelatina si amestecati bine.
Amestecati branza de vaci cu ouale, faina, zaharul si sarea. Modelati aluatul in turtite pe care le prajiti pe ambele parti pana sunt bine rumenite. S
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Pentru sirop: Dizolvati zaharul in apa. Adaugati zeama de lamaie si aduceti la fierbere. Cand incepe sa fi
Preincalziti cuptorul la 350 grade Celsius. Bateti mierea cu untul pana devine o compozitie pufoasa. Adaugati oul si vanilia. Amestecati bine si adaug
Amestecati firimiturile de biscuiti cu untul topit si intindeti uniform pe fundul unei forme de tarta cu fund detasabil (diam 18 cm) si tineti la frig
Feliati bananele si inmuiati-le in iaurtul preferat. Cel mai bun este un iaurt gras, consistent, cu o aroma fructata placuta. Apoi, dati feliile de ba
Intr-un bol mare, amestecati primele 4 ingrediente (uscate), iar in alt bol, urmatoarele 3 ingrediente (umede). Incorporati ingredientele umede in cel
Pentru siropul de zahar: Pregatiti siropul punand intr-o cratita mai intai apa, apoi zaharul. Puneti la foc mic, lasati sa se incalzeasca timp de apro
Bateti ouale cu zaharul si praful de sare pana obtineti o crema limpede si densa. Adaugati uleiul putin cate putin, apoi faina si praful de copt. Preg
Pentru spuma de mascarpone: Puneti jumatate din cantitatea de zahar cu un pic de apa la fiert, pana siropul rezultat ajunge la temperatura de 120°C. P
Cu ajutorul unui mixer electric, bateti untul cu zaharul, semintele de vanilie si cafeaua solubila, pana rezulta un amestec spumos. Incorporati ouale
Pentru spuma: Bateti frisca, adaugati ricotta strecurata si apoi pulpa de piersici, gelatina inmuiata si pudra de migdale. Pentru interiorul lichid: P
Pentru bezeaua italiana (mering - reteta de baza): Topiti la 120°C cele 100 g de zahar in apa. Intre timp, bateti albusurile cu cele 25 g zahar ramase
Pentru bezeaua italiana (mering - reteta de baza): Topiti la 120°C cele 200 g de zahar in apa. Intre timp, bateti albusurile cu cele 50 g zahar ramase
Pentru bezeaua italiana (mering - reteta de baza): Puneti la topit pe foc la 121° C cele 200 g de zahar cu apa. Intre timp, bateti albusurile spuma cu
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Reteta desert
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita