Spanac
Odata cu inaintarea in varsta, avem nevoie de alimente mai consistente, care sa ne fortifice optim sistemul osos, suplimentele alimentare fiind si ace
Odata cu natura, propriul nostru organism cunoaste o puternica revitalizare la inceput de primavara, iar daca intelegem acest lucru si ii si raspundem
Spanacul se pregateste ca umplutura pentru lasagna. Daca este congelat se lasa sa se dezghete, iar daca este proaspat se opareste, se scurge putin si
Consumand pana la 3 banane in fiecare zi puteti atinge un nivel optim al potasiului in organism si astfel puteti preveni cu succes riscul de accident
Pastele se fierb intr-o oala mare cu multa apa pe care am sarat-o. Timpul de fierbere este cel indicat pe cutie si ar fi bines a nu il depasiti. Paste
Punem la fiert pastele in apa cu sare si le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Le scurgem apoi de apa. Pentru sos, oparim spanacul, il scu
Preparati sosul de busuioc astfel : intr-o tigaie fara ulei, rumeniti semintele de pin dupa care le amestecati cu busuiocul, cu parmezanul si cu uleiu
Se pregateste tava care se unge cu ulei de masline. Puteti alege o tava ptr friptura (cca 30x50x10cm) sau vase format mare cu capac, de exemplu din st
Curatam spanacul, il spalam bine si il fierbem in apa cu sare. Il scurgem de apa. Prajim painea pe ambele parti. Frecam feliile de paine cu usturoi, l
Curatam spanacul de codite, il clatim in mai multe ape si il oparim pana se inmoaie, apoi il strecuram bine. Separat fierbem orezul. Intr-o tigaie, ca
Curatam si spalam bine verdeturile, apoi le oparim, le scurgem bine de apa si le punem la fiert in 2 litri de apa si o lingurita de sare. Fierbem verd
Curatam zarzavaturile si spalam bine foile de stevie. Le punem la fiert in 1,5 litri de apa. Adaugam zarzavaturile taiate cubulete sau rondele si sare
Curatam verdeturile, le spalam si le oparim. Le scurgem de apa si le punem la fiert in 2 litri de apa si 1 lingurita sare. Dupa 20 de minute, scurgem
Punem pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Le fierbem al dente, adica maxim 7 minute. Intre timp, spalam verdeturile, le oparim, le
Dezghetam spanacul. Inmuiem chifla in putina apa sau lapte si o stoarcem. O framantam impreuna cu oul, mirodeniile si carnea tocata. Intindem acest am
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Spanac
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mazare Gunga
Cunoscuta si sub denumirea traditionala de toor dal, mazare de Congo sau gandule, mazarea Gunga este...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun