Trufe
Ai pregatit un tort minunat, insa ai ramas cu o cantitate destul de mare de glazura? Nu o arunca, ci alege una dintre aceste metode pentru a o folosi.
Se pun pastele in apa clocotita cu sare si cu putin ulei de masline (ca sa nu se lipeasca intre ele) si se fierb pana devin usor ”al dente”. Intre tim
Maruntiti nucile in robotul de bucatarie. Adaugati nuca de cocos rasa si coaja rasa de lamaie si pulsati sa se amestece. Adaugati zeama de lamaie, van
Pieptul de rata se cresteaza pe partea cu piele, se condimenteaza si se prajeste in tigaie, cate 7-8 minute pe fiecare parte. Apoi, se pune la cuptor
Zdrobiti napolitanele intr-un castron mare, cu ajutorul unui ciocan de snitele, de exemplu. Adaugati toate celelalte ingrediente si amestecati bine. D
Pentru mine, o zi buna incepe cu... o bucatica de ciocolata! Daca am alaturi de cafea o briosa, o felie de negresa sau niste fructe invelite in ciocol
Uleiul se pune la incins intr-o tigaie. Se adauga muschiul de vita si se gateste pe toate partile timp de 10 minute. Dupa acest interval de timp se ad
Prin delicatesa se intelege un produs alimentar destul de rar, specific anumitor culturi, adesea cu arome neobisnuite. Spre exemplu, limba de flamingo
Fierbeti smantana si luati de pe foc. Adaugati bucatile de ciocolata si amestecati pana cand compozitia e omogena. Adaugati whisky si amestecati pana
Nu mai este nici un secret ca ciocolata este cel mai indragit preparat din lume, si asta nu numai in categoria deserturilor. Motiv pentru care tot apa
1. Tarhon - e utilizat drept anestezic local in stomatologie; - are efecte antiseptice pentru cavitatea bucala; - e folosit in medicina traditionala p
In ciuda crizei economice, care a afectat tot globul, exista localuri si restaurante care servesc cele mai scumpe mancaruri. Preturile pornesc de la c
Etapa cheie a realizarii a trufelor este aceea in care topim ciocolata. Ciocolata se rupe in bucati mici. Separat, intr-un vas se pune smantana la fie
Un condiment culinar de data relativ recenta, uleiul de trufe aduce un plus de savoare pentru o serie de preparate culinare specifice anotimpului cald
Intr-un vas, incalzim untul cu smantana. Dupa ce s-a topit untul, oprim focul si adaugam ciocolata rupta in bucatele si 2 linguri cacao. Amestecam inc
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Trufe
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita