Vin
Pieptul de curcan se taie felii si se prajeste in ulei de masline. Dupa ce s-a rumenit bine, se stinge cu vin alb. Se taie usturoiul marunt si se pune
Se taie marunt pulpele de pui, apoi se toaca legumele si parmezanul. Se caleste amestecul de legume si carne de pui in ulei de masline si vin rosu, ap
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Intr-o craticioara, fierbeti pastele orzo al dente, 8 minute. Intr-o oala, incingeti uleiul la foc mediu.
Frecati cochiliile midiilor pentru a le curata bine. Aruncati-le pe cele care sunt deschise inainte de a fi gatite si nu se inchid cand le apasati. In
Preincalziti cuptorul la 230 grade Celsius. Incalziti supa (sau apa) intr-o oala. Puneti rosiile feliate intr-un castron, asezonati cu sare si piper s
Intr-o oala, aduceti la fierbere supa de legume cu vinul alb. Curatati si taiati cubulete cartofi si feniculul si feliati prazul (inclusiv o parte din
Intr-o tigaie adanca, incingeti 30 ml ulei de masline la foc mediu. Adaugati ceapa tocata si sotati 5 minute sau pana devine transparenta. Apoi, adaug
Puneti iepurele intr-o tigaie si rumeniti-l putin fara pic de ulei. Intr-o tigaie adanca, puneti ulei de masline, usturoi, rozmarin si salvie din bels
Se taie pieptul de pui in doua bucati si se elimina oasele si pielita. Fiecare bucata de piept se bate pana se subtiaza si se umple cu branza topita,
Feliati in fasii ficatul, ceapa si ardeiul. Puneti-le intr-un vas cu capac sau o punga de plastic resigilabila. Intr-un castronel, amestecati ingredie
Fileul de peste se prajeste cate 2 minute pe fiecare parte si se scoate pe o farfurie. Crevetii se curata, iar lamaia verde (lime) se taie in sferturi
Incingeti uleiul intr-o tigaie adanca la foc mediu spre tare. Sotati crevetii 2 minute, intorcandu-i o data pe parcurs, cat sa se patrunda. Transferat
In oala in care se va prepara supa, puneti ulei de masline cat sa acopere fundul si sotati usturoiul si ceapa, tocate fin. Adaugati cimbru uscat si o
Se incinge o oala de inox cu fund dublu pana devine foarte fierbinte. Se pune ulei si imediat se adauga carnea taiata cuburi. Se caleste carnea pana i
Se face o compozitie din bere neagra, vin, pasta de ardei, miere si condimente, intr-o cratita antiaderenta. Se adauga scaricica afumata, se acopera c
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Vin
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun