Zahar brun
Bateti ouale intr-un castron suficient de mare. Cu o furculita, zdrobiti bine bananele, pana rezulta un piure. In castronul cu ouale batute, adaugati
Incingeti uleiul intr-o tigaie adanca, la foc mediu. Adaugati ceapa si cimbrul. Tineti pe foc 15-20 de minute sau pana se caramelizeaza ceapa si amest
Combinati toate ingredientele in blender, la viteza mare, pana se omogenizeaza. Daca vreti sa arate ca in imagine, adica sa aiba spuma din belsug, las
Puneti toate ingredientele intr-o oala, mai putin amidonul si ultima lingura de apa. Aduceti la fierbere si lasati pe foc 30 de minute. Amestecati sep
Nuca de cocos razuita in fulgi mari se pune pe o foaie de copt si se coace la cuptor la 120 grade Celsius, dupa care se lasa deoparte sa se raceasca.
1. Wasabi - neutralizeaza substantele toxice din organism si ajuta la eliminarea lor; - are proprietati anti-inflamatorii, anti-microbiene si anti-can
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Amestecati cu furculita sau intr-un blender ingredientele pentru crumble (crema de branza, faina si zahar
Ungeti un vas mic de copt si asezati in el feliile de mar. Intr-un castronel, amestecati faina cu zaharul brun. Adaugati bucatele de unt, pana cand am
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Taiati perele in jumatati si cate un capacel de pe dosul fiecarei jumatati, ca sa nu se rastoarne in tava.
Din cartea cu retete de slabit in limba franceza "Cuisine minceur" (Ed. Hachette, 2002), am ales un desert de sezon care este pe-atat de delicios pe c
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Merele se spala, se cojesc si li se scoate cotorul, dar nu chiar in intregime. Daca folositi un dispozitiv
Intr-o tigaie adanca, amestecati zaharul, gemul de cirese, uleiul de masline si sarea la foc mediu, pana cand se topeste zaharul si siropul incepe sa
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Intr-un vas mic, amestecati sarea, nucsoara si scortisoara. Puneti cotletele de porc pe un fund de lemn si
Curatati merele de coaja, scoateti-le cotorul si taiati-le in bucatele. Intr-o oala, la foc mediu, puneti merele, sucul de portocale, zeama de lamaie,
Amestecati intr-un vas de lut: ketchup, zahar brun, otet (sau vin), sos de soia, mustar si usturoi. Acoperiti si gatiti la foc tare timp de 1 ora, ame
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Zahar brun
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Syzygium anisatum
Syzygium anisatum este un arbore tropical inalt, foarte rar, originar din Australia, care produce fr...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob