Zahar brun
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti cu unt o tava de copt patrata de 23 x 23 cm. Topiti la baie de aburi ciocolata cu untul, amestecand
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Intr-un castronel, preparati toppingul Streusel: Amestecati faina cu scortisoara. Cu 2 cutite, taiati untu
Pentru topping: Puneti toate ingredientele pentru topping in robotul de bucatarie cu lama metalica montata si pulsati pana ce untul se combina uniform
Amesteca biscuitii sfaramati cu untul si preseaza-i pe marginile unei tavi pentru a crea forma placintei. Las-o la racit pentru 10 minute. Topeste unt
Ciolanul se pune la cuptor, pe aburi, la o temperatura medie, pana se patrunde. Apoi se mareste temperatura cuptorului pana cand ciolanul se rumeneste
Preincalziti cuptorul la 205 grade Celsius. Ungeti cu unt 4 forme ramekin cu capacitatea de aprox. 200 ml. Scoateti samburii caiselor si taiati-le in
Pentru aluat: Frecati untul cu zaharul, dupa care incorporati oul si apoi faina. Rupeti aluatul in bucati mici, pe care le puneti in forma de mini-tar
Puneti intr-o oala cidrul, zaharul brun, semintele de nucsoara si pastaia de vanilie. Fierbeti inabusit 15 minute, la foc mic spre mediu. Luati de pe
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Ungeti o forma de prajituri cu fund detasabil cu diametrul de 30 cm si tapetati-o cu hartie de copt. Batet
Preincalziti cuptorul la 200-205 grade Celsius, cu gratarul pus cat mai sus (in treimea superioara). Intr-o tava de cuptor de aprox. 20 x 20 cm puneti
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Intr-un castron mare, amestecati fulgii de ovaz, migdalele, ambele feluri de nuca de cocos, uleiul si siro
Preincalziti cuptorul la 165 grade Celsius. Bateti ouale spuma cu mixerul. Adaugati faina si cele 2 tipuri de zahar. Bateti pana se omogenizeaza. Inco
Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie adanca la foc mediu. Adaugati ceapa si gatiti pana se inmoaie si devine usor transparenta, 8-10 minute, ames
Bateti albusurile pana se formeaza varfuri moi. Adaugati treptat zaharul alb si bateti pana se dizolva. Incorporati zaharul brun, miezul de nuca si pr
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius si ungeti o forma de copt rotunda de 20 cm. Topiti jumatate din cantitatea de unt cu zaharul brun, amesteca
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Zahar brun
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Asafoetida
Asafoetida este o planta cu radacini puternice si tulpina groasa, din familia patrunjelului, cu un m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob