Capere
Aduceti la fierbere o oala mare de apa cu sare. Fierbeti conopida 5 minute, dupa care o scoateti deoparte la scurs intr-o strecuratoare. Pastrati apa
Ungeti cu ulei de masline o tava de cuptor si puneti in ea maslinele, ardeiii si usturoiul. Coaceti 7 minute la 190 grade Celsius. Puneti intr-un blen
Indepartati pielita de pe fileuri, dupa care le maruntiti manual intr-un castron, mai fin sau mai grosier, dupa cum preferati textura pastei. Adaugati
Desi sunt micute, caperele sunt puternic aromate si adauga un gust deosebit la paste, salate si sosuri. Daca pana acum nu le-ai acordat o sansa, iata
Puneti nautul, inelele de ceapa si cascavalul intr-un castron mediu. Intr-un borcan adaugati uleiul, otetul, usturoiul, ceapa verde, patrunjelul, albu
Te gandesti sa organizezi o petrecere in week-end, dar nu ai nici timp, nici rabdare sa stai in bucatarie tocmai acum, cand s-au intors temperaturile
Puneti toate ingredientele intr-un blender si pasati pana rezulta un sos fin si omogen. Dati la rece 3-4 ore inainte de a-l servi cu salata preferata.
Incingeti untul si uleiul intr-o tigaie si caliti 10 min toate ingredientele in afara de rosii. Adaugati rosiile si fierbeti la foc mic 15 min. Turnat
Turnati cateva linguri de ulei intr-o tigaie, adaugati ceapa tocata marunt si lasati sa se inmoaie la foc mic. Cand ceapa devine aurie, adaugati ardei
Amestecati toate ingredientele si tineti la frigider. Foto: Flickr
Taiati felii pieptul de pui si bateti-le cu ciocanul pentru snitele. Peste faina puneti sarea, piperul si paprika si amestecati cu parmezanul. Umeziti
Puneti apa la fiert si adaugati suficienta sare. Taiati ceapa frantuzeasca in inele. Pregatiti coaja si zeama de lamaie si lasati-le deoparte. Feliati
Fierbeti ouale tari, decojiti-le si taiati-le cubulete. Clatiti caperele, lasati-le la scurs, dupa care le tocati. Tocati fin mararul si frunzele de p
Pulsati intr-un mic robot de bucatarie primele 5 ingrediente. Daca vreti sa aiba mai degraba aspect de pasta, puteti adauga si putin ulei de masline,
Taiati ouale fierte in jumatati si puneti deoparte galbenusurile. Intr-un castron mic, folosind o furculita, amestecati galbenusurile cu maioneza, mus
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Capere
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii iuti Serrano
Ardei iuti Serrano (Capsicum annuum) sunt o specie de ardei iuti originari din Mexic unde se si cult...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita