193135987363285

Arhiva coolinaria

Retete culinare Aperitive - Vinete umplute cu ciuperci
Pentru ca este vara si putem sa ne bucuram din plin de legumele pe care le gasim in piata, va propun o reteta interesanta de vinete umplute cu ciuperci.
Retete culinare Aperitive - Omleta cu sos de miere de albine
- Mierea de albine si apa se pun impreuna intr-un bol de inox si se lasa la foc mic pana ce se amesteca bine. Se ia de pe foc - Se alege o oala deasupra careia sa se potriveasca bolul de inox si se da
Retete culinare Aperitive - Chiftelute cu verdeata
Chiftelutele cu verdeata sunt delicioase si le poti consuma atat calde cat si reci.
Retete culinare Aperitive - Avocado in marinata de masline
Este unul dintre cele mai imbietoare aperitive pentru mesele erotice si se prepara relativ simplu, dar necesita depozitarea marinatei peste noapte la rece. A doua zi, fructele de avocado se pot curata
Retete culinare Aperitive - Bruschete cu spanac
Ador bruschetele pentru ca nu exista o regula cu ingredientele care trebuie folosite, asa ca iti poti pune imaginatia la incercare. De aceasta data imi permit sa iti prezint o reteta primavaratica de
Retete culinare Aperitive - Crema picanta de branza topita cu usturoi
Usor de preparat, cu gust imbietor si valente afrodisiace, crema de branza cu usturoi este o delicatesa pentru cunoscatori si merge de minune la mesele romantice.
Retete culinare Aperitive - Bulci de paine (Pandesal)
Pandesal (paine cu sare - pan de sal) este denumirea traditionalelor painisoare filipineze care nu pot lipsi nici de la micul-dejun si nici din cadrul altor mese ale filipinezilor. Sunt simplu de prep
Retete culinare Aperitive - Briose cu cartofi si ciuperci
V-am povestit in nenumarate randuri cat de mult imi plac briosele, fie ele dulci sau sarate. Din aceasta serie, imi permit sa iti prezint niste delicioase si satioase briose cu cartofi si ciuperci.
Retete culinare Aperitive - Bruschete cu ridichi
La origini, bruschetele semnificau paine prajita, frecata cu usturoi si stropita cu ulei de masline. In timp, reteta a suferit modificari, asa ca pe bruschete se poate pune orice, de la rosii si ciupe
Retete culinare Aperitive - Omleta cu ceapa verde
Omleta cu ceapa verde este gustoasa si aspectuoasa, specifica primaverii. O vei pregati foarte repede (in cam 10 minute) si iti va bucura papilele gustative si vazul, asa ca este perfecta si pentru co
Retete culinare Aperitive - Ciuperci umplute
Ciupercile umplute sunt delicioase si foarte hranitoare. Probabil cate bucatarese exista, tot atatea retete de ciuperci umplute vom gasi. Cu aceasta reteta de ciuperci umplute veti obtine niste ciuper
Retete culinare Aperitive - Omleta venetiana
Un preparat aparent lipsit de merite deosebite, omleta venetiana este un fel de mancare bine echilibrat in nutrimente, dar si cu valente afrodisiace, lucru greu de crezut la o prima vedere.
Retete culinare Aperitive - Bulci de paine (Pandesal)
Pandesal (paine cu sare - pan de sal) este denumirea traditionalelor painisoare filipineze care nu pot lipsi nici de la micul-dejun si nici din cadrul altor mese ale filipinezilor. Sunt simplu de prep
Retete culinare Aperitive - Ardei umpluti cu branza feta
Foarte gustosi si simplu de preparat, ardeii grasi umpluti cu branza sunt o alternativa sanatoasa la traditionalii ardei cu compozitie de carne tocata, prea plini de grasimi si greu de digerat.
Retete culinare Aperitive - Ciuperci in aluat cu bere
Aceste ciuperci in aluat cu bere sunt simple de facut, dar foarte satioase.
Retete culinare Aperitive - Mango marinat in ulei picant
Bucataria sud-africana este la fel de surprinzatoare si exotica ca si cea asiatica, aici combinandu-se mai mereu dulcele, acrul si saratul in cele mai variate moduri. Marinata de mango este un astfel
Retete culinare Aperitive - Branza din iaurt
Un preparat mai rar intalnit pe meleaguri romanesti este branza din iaurt. Nu e greu de preparat, dar veti avea nevoie de panza speciala pentru prepararea de branza sau macar de o bucata foarte curata
Retete culinare Aperitive - Vol au vent cu piept de curcan
Imi permit sa iti recomand un aperitiv de origine franceza foarte delicios si festiv- vol au vent cu piept de curcan.
Retete culinare Aperitive - Chec cu ficatei
Iti recomand o reteta delicioasa de chec cu ficatei, perfect pentru micul dejun sau pentru un pachetel la serviciu sau scoala.
Retete culinare Aperitive - Castraveti umpluti cu branza
Un aperitiv decent pentru mesele festive, castravetii umpluti cu branza sunt un preparat usor si estetic care deschid pofta de mancare si contin si multe nutrimente de calitate.
Retete culinare Aperitive - Briose aperitiv cu branza feta si rosii
Briosele aperitiv cu branza feta si rosii sunt o idee excelenta pentru masa de Craciun. Sunt economice si partea cea mai frumoasa este ca sunt fragede si a doua zi. Incearca si tu acum aceste briose a
Retete culinare Aperitive - Hamburgeri suedezi
O reteta inedita din Suedia, care este si deosebit de gustoasa, hamburgerii suedezi se prepara rapid, nu necesita ingrediente speciale si se pot gati in cantitati uriase.
Retete culinare Aperitive - Creveti pane cu miere si nuca
Imi permit sa va prezint un preparat exotic, de inspiratie mediteraneana- creveti pane cu miere si nuca.
Retete culinare Aperitive - Chiftelute picante cu sos si paste
Va propun reteta de chiftelute picante, putin diferite de ceea ce ai mancat pana acum. Iti sugerez sa servesti aceste chiftelute picante alaturi de paste cu putin sos si mult parmezan. Vei obtine astf
Retete culinare Aperitive - Saganaki
Este un preparat traditional grecesc pe baza de branza tare, care se prepara intr-o maniera similara cu branza topita taraneasca de la noi.
Retete culinare Aperitive - Cascaval pane
Cascavalul pane este perfect pentru aperitiv, dar si pentru o cina usoara.
Retete culinare Aperitive - Langosi slovaci
Este una dintre gustarile favorite ale slovacilor si permite foarte multe variatii astfel incat inventivitatea bucatarilor nu va cunoaste in acest caz nici o opreliste.
Retete culinare Aperitive - Oua umplute cu orez si porumb
Oua umplute sunt aperitiv excelent, pentru orice ocazie speciala. Imi permit sa iti recomand de aceasta data o reteta mai deosebita de oua umplute cu orez si porumb.
Retete culinare Aperitive - Dovleac umplut
Daca doresti sa iti impresionezi invitatii la masa, atunci iti recomand sa pregatesti aceasta reteta speciala de dovleac umplut cu carne si legume.
Retete culinare Aperitive - Cordon bleu cu vinete
Cordon bleu este o reteta cu specific frantuzesc, a carei valoare a facut-o sa strabata bariera timpului. Pentru aristocratii francezi, notiunea de "cordon bleu" definea exceptionalul, distinctia supr
Retete culinare Aperitive - Piept de pui cu pastarnac
Pentru niste aperitive deosebite imi permit sa iti recomand reteta piept de pui cu pastarnac.
Retete culinare Aperitive - Galuste bavareze sarate
Toata lumea probabil a auzit, daca nu a si gustat, galuste bavareze cu prune. De aceasta data imi permit sa iti recomand galuste bavareze sarate.
Retete culinare Aperitive - Creveti cu branza Feta la cuptor
O mancare plina de nutrimente de cea mai buna calitate, crevetii cu branza Feta la cuptor binedispun organismul si creeaza o dispozitie jucausa, favorabila seductiei si jocurilor romantice.
Retete culinare Aperitive - Saramura de hribi
In general, cand vorbim de saramura, ne gandim la peste fript in infuzie de apa clocotita cu mirodenii. De aceasta data va prezint o saramura pentru cei care tin post- saramura de hribi.
Retete culinare Aperitive - Frigarui din mamaliga
Poate vi se pare ciudat numele acestei retete –frigarui cu mamaliga- , dar trebuie sa stiti ca are un gust inedit si mai contine si putine calorii (55).
Retete culinare Aperitive - Branza topita Fondue
Similar cu branza topita preparata de ciobanii din muntii Romaniei, si elvetienii au dezvoltat o reteta delicioasa de branza topita in tigaie la foc deschis, e drept mai gustoasa decat cea preparata d
Retete culinare Aperitive - Ciuperci pane umplute
Foarte gustoase si pufoase, ciupercile pane umplute sunt o alegere potrivita pentru un aperitiv usor de pregatit si deosebit de savuros!
Retete culinare Aperitive - Aperitiv cu branza si struguri
Daca vrei sa prepari un antreu deosebit, atunci trebuie sa pregatesti acest aperitiv cu branza si struguri. Cu siguranta le vei lua ochii invitatilor cu acest aperitiv special.
Retete culinare Aperitive - Sarmale de Halloween
Se taie bostanul si se pastreaza capacul. Se curate de seminte. Cepele si morcovul se taie marunt si se pun la calit cu sare si piper. Se adauga pe rand ciupercile, nucile, malaiul si orezul fiert. Se
Retete culinare Aperitive - Dovleac de Halloween
Buna, Decorix, mi-a placut ideea de Halloween. Va trimit o reteta de dovleac copt cu zahar si scortisoara, asa cum facea bunica cind eram mici.
Retete culinare Aperitive - Paianjen de Halloween
Intr-un bol mic se pune fasolea dupa ce a fost fiarta si se aseaza in forma circulara, lasand in mijloc loc pentru garnitura. Ceapa, rosiile si morcovul se rad si se pun de jur imprejur. Ardeiul verde
Retete culinare Aperitive - Ardei umpluti cu varza
Daca v-ati saturat de traditionalele muraturi, atunci trebuie sa incercati aceasta minunta reteta de muraturi asortate de ardei umpluti cu varza.
Retete culinare Aperitive - Ciuperci marinate
Ciupercile marinate sunt la fel de gustoase ca si muraturile. Pot fi consumate in timpul iernii cu orice fel de garnitura sau friptura.
Retete culinare Aperitive - Cornulete cu sunca
Daca nu stiti ce sa ii mai dati pustiului vostru la pachet la scoala va sugerez aceste cornulete cu sunca.
Retete culinare Aperitive - Chiftelute de vinete
Va asigur ca aceste chiftelute de vinete vor intra pe lista bucatelor voastre preferate!



 
Sfaturi culinare - Bucataria dominicana – Gastronomia specifica unei tari din America Centrala
Anual, pe 27 februarie, adica astazi, este marcata Ziua Republicii Dominicane. Cel mai adesea, am auzit de aceasta tara cu prilejul difuzarii stirilor despre vacantele de lux ale v... » citeste
Sfaturi culinare - Ce fel de ceapa folosim la gatit?
Si in piata, si in supermarketuri se gasesc mai multe sortimente de ceapa. Poti cumpara ceapa alba, galbena, rosie, verde. Pe care o alegi? Uite cateva sfaturi, care sigur te vor a... » citeste
Sfaturi culinare - Trucuri de frumusete – Puterile nebanuite ale uleiului de cocos
Majoritatea produselor de infrumusetare contin nu doar parabeni, ci si multe alte substante daunatoare. Ca sa ai grija de tine, atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si aspectul,... » citeste
Sfaturi culinare - Pate de casa – Sfaturi pentru un preparat cat mai cremos
Usor de intins pe paine sau pe biscuiti, ideal pentru platourile cu gustari reci, dar foarte bun si de mancat dimineata, pateul este un preparat care se bucura de o apreciere deose... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru gatit in vase din ceramica
Initial, acum foarte multi ani, oamenii faceau o gaura in pamant, o ardeau bine, tapetau partea de jos cu frunze, iar apoi puneau in ea mancarea. Dupa aceea, o acopereau si o lasau... » citeste
Sfaturi culinare - Dieta olandeza – Secretele unui regim alimentar care ajuta la slabit
Ai auzit vreodata de dieta olandeza? Ti-a fost recomandata, dar nu ai incercat-o pana acum? Ei bine, este momentul sa faci cunostinta cu ea. In primul rand, dureaza doar o saptaman... » citeste
Sfaturi culinare - Sfaturi pentru un cozonac reusit
Se spune ca, in Joia Mare, gospodinele trebuie sa faca pasca si cozonac. De altfel, acestea sunt doua preparate de nelipsit de pe masa de sarbatoare. Cum trebuie sa procedezi ca sa... » citeste

Afla ultimele retete culinare, sfaturi culinare, trucuri culinare @ coolinaria.ro 


 
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasa  
SFATUL COOL AL ZILEI



Syzygium anisatum
Syzygium anisatum este un arbore tropical inalt, foarte rar, originar din Australia, care produce fr...
» mai mult

Citeste despre un condiment

Adauga restaurant

Alege oras
Vezi toate restaurantele din orasul tau






Ai inventat o reteta culinara si vrei sa vezi ce success are?Ai vreo reteta culinara preferata? Adauga reteta pe coolinaria.ro si vezi cati utilizatori au incercat-o si daca le-a placut!  
Adauga reteta ta pe coolinaria.ro
"Femeia este o mancare pentru zei, gatita de diavoli"
William Shakespeare
Retete culinare delicioase - coolinaria.ro  Cele mai populare sfaturi culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare galerii culinare online - coolinaria.ro
 Cele mai populare diete de slabit - coolinaria.ro