Aluat
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Intr-un castron, amestecati ricotta cu galbenusul si menta (proaspata si uscata) si asezonati dupa gust. P
Faceti aluatul cu ajutorul robotului de bucatarie, in care puneti faina, zaharul pudra, untul, coaja de lamaie, semintele de mac si sarea. Dupa ce se
Amestecati intr-un castron iaurturile cu frisca la temperatura camerei, pana se omogenizeaza. Umpleti cu acest amestec crusta de tarta (gatita in prea
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Rulati aluatul pe dimensiunea formei de tarta pe care o folositi. Se recomanda formele cu fund detasabil.
Amestecati drojdia cu jumatate din cantitatea de faina si 475 ml apa. Lasati sa se odihneasca 15 minute. Adaugati si faina ramasa, impreuna cu 2 lingu
Feliati vanata, presarati sare si lasati-o deoparte 15 minute, dupa care o spalati si o taiati in bucatele mici. Taiati la fel si rosiile si dovlecelu
Nuca de cocos razuita in fulgi mari se pune pe o foaie de copt si se coace la cuptor la 120 grade Celsius, dupa care se lasa deoparte sa se raceasca.
Pe masa de lucru tapetata cu faina, formati o gramajoara de faina de grau si faceti in ea o adancitura in care puneti drojdia. Amestecati si adaugati
Crema se prepara conform instructiunilor de pe cutie: se mixeaza circa 3 minute praful de crema cu laptele rece pana se obtine o crema consistenta. Cu
Preincalziti cuptorul la 160 grade Celsius. Topiti 1/2 pachet de unt intr-un vas suficient de mare, apoi adaugati merisoarele si zaharul. Gatiti la fo
Multe aperitive si deserturi presupun pregatirea unui anumit fel de aluat. Acesta este, de fapt, baza pentru tarte, tartine, placinte etc. Intrucat pr
Ouale se sparg si se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se pun intr-un castron mai mare si se amesteca bine cu zaharul si cu laptele pana
Incingeti uleiul intr-o oala mare, adanca, la foc mediu. Pregatiti aluatul din faina, zahar, lapte, sare si putin praf de copt. Inmuiati pe rand inele
Amestecati bine toate ingredientele si lasati aluatul sa dospeasca jumatate de ora. Cu mainile umede, luati bucati de aluat si modelati-le ca pe niste
In unele restaurante, la diverse petreceri sau intalniri cu prietenii se servesc celebrele prajiturele cu ravas. E o adevarata placere, nu neaparat sa
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Aluat
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Piper Szechuan
Piperul Szechuan (Sichuan) isi trage numele de la o provincie din China, unde este des utilizat in b...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline