Aluat
Spanacul, curatat si taiat, se caleste in ulei de masline, apoi se adauga branza si se amesteca pana cand se topeste. Dupa ce s-a racit, compozitia es
Se amesteca 3 cani de lapte caldut cu 3 cani de faina, cu drojdia si 1/2 lingura de zahar. Aluatul se lasa sa creasca si dupa vreo 15-20 min se adauga
Intr-un vas se pune uleiul, se incinge usor la foc mediu, se inabusa ceapa si apoi varza. Se adauga maghiranul, busuiocul, un praf de sare si piper du
Drojdia se dizolva in putin lapte cald. 125 gr de faina se amesteca cu drojdia si se lasa la cald cca 1 ora, sa creasca. Restul de faina se pune intr-
Potrivit unei inscriptii hieroglifice egiptene, un om e multumit daca simte gustul berii. In majoritatea situatiilor berea este licoarea care aduna pr
Caisele si ananasul deshidratat impreuna cu fulgii de migdale se pun intr-un bol. Se toarna pe deasupra lichior de caise, in asa fel incat abia sa le
Ciorchinii cu flori de salcam se pun intr-o strecuratoare si se spala cu apa rece. Se lasa sa se scurga bine si apoi se tamponeaza cu servete de harti
Se prepara un aluat din faina, galbenus, ulei si un praf de sare. Se framanta coca, iar daca aceasta este prea tare se poate aduaga putin apa pentru a
Pe langa incalzitul rapid al mancarurilor sau chiar pentru a gati gustos si destul de complex, cuptorul cu microunde mai poate fi folosit in multe alt
Toate ingredientele pentru aluat se amesteca bine si se realizeaza o foaie de taitei care se pastreaza acoperita pana ce va fi pusa in forma de tort s
Faina se amesteca cu untul si zaharul pana ce aluatul capata un aspect nisipos. Se adauga oul si laptele, amestecand in continuare. Daca vi se pare ca
Se pregateste aluatul din faina, ou, praf de sare si apa. Se omogenizeaza si se intinde o foaie de grosime medie. Se foloseste pentru decupat forma de
Toate ingredientele se amesteca. Compozitia rezultata trebuie sa aiba un aspect omogen, sa fie groasa si consistenta, dar usor fluida (nu va fi precum
Spalam carnea, o curatam de pielite, o taiem felii si o condimentam cu sare si piper. O rumenim intr-o tigaie cu 50g unt topit si ulei incins, intorca
Punem faina intr-un castron mai adanc. Batem albusul spuma si il incorporam in faina, iar apoi adaugam si galbenusul. Amestecam foarte bine totul cu u
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Aluat
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Boabe de salcam australian
Un adevarat dar al naturii de pe continentul australian, boabele salcamului australian sunt unul din...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline