Ardei gras
Combinati rosiile, castravetii, ardeiul gras, ceapa, otetul, piperul si pudra de usturoi intr-un castron mediu. Aduceti sucul de rosii la fierbere, du
La inceputuri, stramosii nostri mancau doar crud. Dupa ce si-au dat seama cum se face focul, au inceput sa gateasca. In timp, au aparut diverse metode
Incingeti ulei de masline intr-o tigaie adanca si caliti usor ceapa, usturoiul, ardeiul gras si cartofii, pana cand ceapa devine moale. Acoperiti cu s
Puneti toate ingredientele intr-un castron si amestecati bine. Formati mingi de marimea unui ou. Prajiti in ulei incins pana se rumenesc uniform. Foto
Asezonati fileurile cu sare de mare si piper negru, proaspat macinate. Asezati fileurile intr-un vas intins si stropiti cu zeama de lamaie. Lasati la
Gogosarii si vinetele se numara printre vedetele sezonului. Acum, retetele cu produse de toamna si cele de muraturi sunt la mare cautare. Tot auzi de
Turnati cateva linguri de ulei intr-o tigaie, adaugati ceapa tocata marunt si lasati sa se inmoaie la foc mic. Cand ceapa devine aurie, adaugati ardei
Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius. Incingeti uleiul si caliti ceapa, morcovii, telina, cartofii si usturoiul 10 min, amestecand des. Adaugati
Tocati ardeiul copt cubulete. Fierbeti pastele, scurgeti si adaugati putin ulei de masline, amestecati pentru a nu se lipi si lasati la racit 5 min. C
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Folositi unt pentru a unge o tava in care puneti ciupercutele. Puneti cate o bucatica de unt pe fiecare ci
Preparati marinata, utilizand toate ingredientele in afara de inima si amestecati-le bine. Curatati inima, inlaturand toata grasimea. Taiati cubulete
Incingeti uleiul intr-o tigaie. Caliti ceapa si usturoiul la foc mediu 2 min. Adaugati cimbru, busuioc si ardeiul gras. Gatiti 5 min. Adaugati rosiile
Se caleste ceapa taiata marunt, se adauga usturoiul, chimenul si boia de ardei. Adaugam carnea de mangalita taiata in cuburi si o frigem. Stoarcem var
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Incalziti putin ulei de masline si caliti ceapa, usturoiul si ardeiul pana se inmoaie. Intre timp, fierbet
Topiti jumatate din unt si rumeniti pieptul de pui pe ambele parti. Adaugati zeama de lamaie, sare si piper, lasati focul mic si gatiti 20 min. Scoate
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Ardei gras
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mazare Gunga
Cunoscuta si sub denumirea traditionala de toor dal, mazare de Congo sau gandule, mazarea Gunga este...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita