Busuioc
Metodele alimentare traditionale de reducere a tensiunii arteriale au presupus dintotdeauna eliminarea sarii de la dieta concomitent cu cresterea apor
Taiem ceapa pestisori, radem un morcov si le calim impreuna in ulei incins, la foc mic, pana se inmoaie. Punem legumele calite intr-o tava unsa cu ule
Curatam cartofii si ii taiem in sferturi. Ii punem la fiert pentru 10 minute in apa cu sare. Ii scurgem apoi de apa si ii lasam la racit. Taiem vinete
Taiem calamarii rondele de 2 cm grosime. Facem o marinata din 3 linguri zeama de lamaie, sare, piper, putin ulei de masline si patrunjel. O turnam pes
Tocam ciupercile si le punem la calit impreuna cu usturoiul pisat. Le lasam sa scada. Separat, calim cuscus-ul. Dupa ce devine auriu, turnam apa. Pune
Framantam faina cu ouale, 4 linguri de apă si 1/2 lingurita sare, apoi lasam aluatul sa se linisteasca 30 de minute. Inmuiem chifla in apa si o stoarc
Taiem merele si le curatam de coaja si de seminte. Le punem pe foc impreuna cu sucul de mere si le fierbem 2-3 minute, apoi le lasam sa se raceasca. A
Taie pieptul de pui in bucatele si caleste-le in ulei incins. Fierbe pastele, conform instructiunilor de pe pachet si scurge-le in strecuratoarea pent
Rosiile se cresteaza deasupra in cruce si se pun in apa clocotita pentru 40 de secunde. Apoi se scot in apa rece si se decojesc. Se adauga rosiile in
1 Se incinge cuptorul la peste 200 de grade; 2 Se oparesc rosiile timp de aproximativ 20 de secunde in apa clocotita cu sare, dupa care se scufunda im
1 Se incinge binisor o tigaie mai larga pentru prajit, neaderenta, in care se adauga mici chiftele de carne tocata, fara a le amesteca, pentru a le pe
1. Se scot cu atentie pulpa si semintele din jumatatile de rosie; 2. Se incinge gratarul la foc mare si se pregateste ca pentru gatit legume; 3. Se co
Taiati pieptul in doua, fara sa desprindeti jumatatile si desfaceti-l. Bateti-l foarte usor. Presarati piper, coaja rasa de lamaie, busuioc proaspat t
Campaniile foarte tenace din ultima vreme, de constientizare asupra riscurilor la care ne expunem prin abuzul de grasimi, sare si zahar din alimentati
Ficăţeii se spală şi se curăţă bine. Făina de grâu şi cea de porumb (cantităţile le veţi potrivi în funcţie de cât de mulţi ficăţei gătiţi) se amestec
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Busuioc
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Seminte de Nigella
Nigella este o familie de plante originare din Europa de Sud, nordul Africii si Asia de S-E, iar fru...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob