Carne de pui
Pentru reusita realizarii acestui pui umplut, va puteti aduce aportul de imaginatie si puteti sa-l umpleti conform dorintelor fiecaruia. Reteta tradit
Mai mereu cautam alternative pentru a sta cat mai putin in bucatarie. Uneori nu avem timp cat ne-am dori pentru a gati ceva gustos, alteori nu rezista
Carnea de pasare este unul dintre alimentele care se contamineaza foarte repede, nu intamplator producatorii si comerciantii fiind obligati sa o prezi
Carnea de pasare sta la baza unor preparate delicioase si poate fi gatita in cele mai variate feluri, dar este nevoie si de putina experienta culinara
Pesto: Usturoiul se curata si se taie in doua, pe lungime. Jumatatile se pun intr-un bol si se mixeaza. Se adauga busuiocul curatat sau inlocuitorul l
Pieptul de pui se taie in doua si fiecare jumatate se taie in lamele subtiri cam de 1 cm grosime. Intr-o tigaie se inabusa pieptul de pui, cateva minu
Legumele se spala se curata de coaja. Puiul bine spalat si curatat se pune intr-o oala la fiert impreuna cu legumele, la care mai adaugati sarea si ca
Incalziti cuptorul la 220ΒΊ C sau pregatiti gratarul pentru barbecue. Pregatiti pulpele, le spalati, le scurgeti, le tamponati cu un prosop de hartie s
Se pregateste umplutura: se inabusa in putin ulei ceapa de apa, taiata marunt. Ficateii de pasare se taie cat mai mici si apoi se inabusa impreuna cu
Cu ajutorul unui cutit, bucatile din piept de pui (cate unul pentru fiecare persoana) se cresteaza pentru ca marinata sa-i patrunda bine. Intr-un bol
Cu o zi inainte de a pregati aceasta reteta, puneti puiul la marinat. Intr-un castron se pune vinul rosu, se adauga un praf de sare si piper. Se toarn
Pieptul de pui se taie in felii lunguiete si subtiri, ca pentru shaorma. Se frig intr-o tigaie fara ulei. Varza se taie fin (sau se da pe razatoare).
Varza se spala si se opareste cateva minute intr-o oala in care am adaugat un praf de sare. Se scurge si se lasa sa se raceasca, dupa care se taie fid
Ceapa se taie lamele fine si se inabusa intr-un vas, impreuna cu o lingura de ulei. Ciupercile se spala, se scurg bine si se taie lamele fine. Acestea
Pieptul de pui se taie longitudinal. Fiecare jumatate se pregateste in asa fel incat grosimea lui sa nu fie prea mare. Dupa ce se subtiaza si pentru a
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Carne de pui
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Rosii australiene
Provenind asa cum le spune si numele din Australia, rosiile australiene se dezvolta intr-un climat a...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita