Carne de pui
Intr-un vas se amesteca sucul de lamaie cu sare, piper si diverse alte mirodenii preferate de fiecare, chiar si cu usturoi. Fiecare bucata de pui se i
Amestecam mierea, otetul si vinul. Punem amestecul intr-o punga pentru frigider. Spalam puiul, il asezam in punga si il lasam la marinat peste noapte.
Se stie in general faptul ca pestele este mai sarac in colesterol decat carnea de vita sau cea de porc, aducandu-ne in plus si suplimente utile de aci
Taiem pieptul de pui in feliute subtiri, le batem usor cu ciocanul de snitele si le presaram cu sare si piper, dupa gust. Taiem morcovii in segmente e
Curatam, spalam, scurgem de apa si uscam pieptul de pui. Il taiem in fasii de 1cm grosime si le condimentam cu sare si piper. Indepartam partea cu sor
Alegem merele bine coapte. Le taiem in sferturi, le curatam de seminte si le stropim cu zeama de lamaie. Le putem curata de coaja sau nu, dupa preferi
Curatam, spalam si taiem puiul in bucati. Le punem la fiert 5 minute in apa cu sare. Scoatem apoi carnea din apa si o lasam la scurs. O prajim in unt
Taiem carnea in cubulete, le prajim in ulei cu sare si piper. Taiem vinetele in doua, pe lungime, si scoatem cu o lingura miezul, lasand o margine de
O echipa de nutritionisti din cadrul Universitatii London Metropolitan din Marea Britanie au desfasurat in anii trecuti un studiu comparativ pentru a
- Se incinge untul in tigaie si se rumenesc bine bucatile de pui pe toate partile apoi se transfera intr-o tava pentru copt mai mica - Se pun intr-o o
Crestam bucatile de pui cu un cutit ascutit. Crema de branza o amestecam impreuna cu ceapa verde si mararul, tocate foarte fin. Umplem pieptul de pui
- Otetul, frunzele de dafin, piperul macinat, sosul de soia si apa se pun toate intr-o tigaie la foc mic si se gatesc aici sub capac pentru un sfert d
Spalam pulpele si le crestam din loc in loc, pentru a se patrunde cat mai bine. Curatam ceapa, o tocam marunt si o inabusim in ulei si putina apa. Tai
Curatam urzicile, le spalam in 3-4 ape, le scurgem si le punem in apa clocotita. Le lasam 2-3 minute pe foc mic, amestecandu-le din cand in cand, apoi
Taiem carnea in cubulete si le fierbem in apa cu sare. Calim in ulei prazul, telina, morcovii, mazarea, cartofii si ciupercile, curatate si taiate in
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Carne de pui
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Limnophila
Limnophila aromatica este o planta tropicala, originara din Asia de S-E unde creste foarte bine in z...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita