Carne de pui
Curatam carnea de pielite si tendoane, apoi taiem pieptul si pulpele in bucati de circa 3cm. Spalam carnea si o lasam sa se scurga de apa. Amestecam i
Spalam carnea si organele, le taiem in cuburi si le inabusim in ulei, impreuna cu boiaua. Adaugam apoi 100ml apa. Curatam ardeii, ii taiem in fasii, i
Spalam puiul, mai ales in cavitate si il lasam sa se scurga bine. Amestecam supa de pui, untul si un praf de sare, apoi le punem pe foc. Cand incepe s
Spalam pulpele, le curatam si le lasam sa se zvante. Le prajim pe ambele parti 5-10 minute. Adaugam ceapa, ardeiul si usturoiul tocate marunt. Mai las
Incingem cuptorul la foc mediu spre mare. Asezonam puiul cu sare si piper, inclusiv in cavitate. Desfacem usor pielea de pe piept si punem, deasupra f
Curatam painea de coaja. Curatam usturoiul si il pasam cu 1 lingura de ulei de masline. Ungem feliile de paine cu aceasta pasta, apoi le taiem cubulet
Fierbem ouale tari. Pregatim salata si legumele, rupem frunzele de salata bucati, iar rosiile le taiem in patru. Scurgem boabele de porumb. Taiem puiu
Spalam carnea, o portionam cu ajutorul unui dispozitiv special pentru taiat friptura de pasare si o inabusim cu untul si 100ml apa. Stingem cu laptele
Cartofii noi se curata de coaja si se pun la fiert (eu i-am pus la steamer). Cand sunt suficient de patrunsi se scot se stropesc cu 2-3 linguri de ule
Taie pieptul de pui in bucatele si caleste-le in ulei incins. Fierbe pastele, conform instructiunilor de pe pachet si scurge-le in strecuratoarea pent
Spalam si curatam cu un dispozitiv cu lama ceramica un morcov. Spalam pieptul de pui dezosat si il fierbem in apa putin sarata pentru 20 de minute, im
Taiati pieptul in doua, fara sa desprindeti jumatatile si desfaceti-l. Bateti-l foarte usor. Presarati piper, coaja rasa de lamaie, busuioc proaspat t
Fierbeti puiul intreg in apa cu sare timp de 15 minute. Adaugati in apa si un catel de usturoi, pentru gust. Faceti pilaful cu ciuperci. Tocati ceapa
Taiem puiul bucati pe care le condimentam cu sare, piper si le dam prin faina. Le prajim in ulei. Le punem apoi intr-o tava termorezistenta si adaugam
Batem oul cu faina si il diluam cu putina apa, adaugam sare si piper dupa gust. Batem pieptul de pui ca pentru snitel, il umplem cu ciuperci si cascav
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Carne de pui
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Cresonul indian
Cresonul indian, numit si condurul doamnei sau nasturel este o planta originara din America de Sud, ...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun