Desert
In vasul unui mixer varsati toate ingredientele si amestecati pana obtineti o pasta neteda si omogena. Transferati compozitia in formele de silicon si
Pregatiti capsunile indepartand partile verzi si apoi spalandu-le, taiati-le in patru si puneti-le la inmuiat intr-o cratita antiaderenta cu 4 linguri
Pentru aluat, amestecati faina cu untul, formand firimituri, adaugati zaharul si oul. Puneti aluatul la frigider cateva ore. Taiati caisele in jumatat
Puneti foile de gelatina la inmuiat in apa rece pentru 10 minute. Incalziti frisca cu laptele si zaharul pentru 15 minute, amestecand in continuu, dar
Combinati piersicile, mierea si vanilia si lasati sa stea. Bateti ouale, separat. Incalziti uleiul intr-o tigaie cu diametrul de 20 cm. Turnati ouale
Topiti ciocolata la microunde sau in bain-marie (baie de aburi) si cu ajutorul unei lingurite acoperiti formele de silicon pentru prajituri, inclusiv
Topiti ciocolata alba la bain-marie sau la microunde si distribuiti-o in mod egal in formele de inghetata inimioara, cu betisoarele de lemn puse in lo
Preincalziti cuptorul la 175°C. Cerneti si amestecati toate ingredientele uscate. Frecati spuma untul cu zaharul. Adaugati vanilia si laptele condensa
Topiti ciocolata la microunde sau in bain-marie. Cu ajutorul unei mici pensule de bucatarie, acoperiti cu ciocolata cavitatile formei de silicon model
Preincalziti cuptorul la 210 g Celsius. Ungeti o tava pentru placinta cu 2 linguri de unt. Pe o farfurie, presarati 2 linguri de zahar peste care asez
Incalziti cuptorul la 160°C. Puneti untul, zaharul si extractul de vanilie intr-un vas si amestecati bine cu mixerul electric, pana obtineti o compozi
Preincalziti cuptorul la 175°C. Cerneti cele doua tipuri de faina, praful de copt si sarea impreuna pentru afanare. Frecati untul cu zaharul pana obti
Cerneti faina, amidonul si praful de copt pentru a le afana. Intr-o craticioara topiti ciocolata, amestecati-o cu uleiul, apoi adaugati laptele. Turna
Pentru crema bavareza: Incalziti 100 g din piureul de capsuni si folositi-l pentru a dizolva gelatina, dupa ce ati inmuiat in prealabil foile in apa r
Clafoutis este un desert frantuzesc facut din cirese negre si aluat mai gros. Reteta traditionala provine din regiunea Limousin si se pregateste cu ci
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Desert
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob