Dulciuri
Amestecati untul moale cu zaharul, galbenusurile si 3 linguri de suc de lamaie. Fara sa va opriti din amestecat, adaugati ouale intregi, unul cate unu
Frecam galbenusurile cu zaharul pana cand acesta se dizolva. Pentru a grabi dizolvarea lui, adaugam din cand in cand cate o lingurita de apa in care a
Framantam faina, nucile, untul, 1 praf sare, zaharul pudra, galbenusul si coaja de portocala pana obtinem un aluat omogen. Il infasuram intr-o folie a
Punem toate ingredientele intr-un blender si le amestecam pentru 5 minute. Pastram cateva seminte pentru final. Trecem crema de iaurt pentr-o sita pen
Punem faina intr-un castron. In mijlocul ei facem o adancitura in care preparam maiaua din drojdia amestecata impreuna cu laptele caldut, zaharul, put
Impartim pandispanul sau checul in sase pahare si il stropim cu putin lichior. Asezam deasupra capsunile taiate in jumatati si sucul pe care l-au lasa
Mod de preparare: - Se incinge cuptorul la 190 de grade si se pregatesc niste forme pentru briose cu hartie de copt sau unse bine cu unt; - In bolul l
Amestecam faina cu untul, zaharul, zeama si coaja de lamaie si 1 galbenus. Framantam putin aluatul pentru omogenizare, apoi din 2/3 intindem o foaie c
Punem toate ingredientele intr-un castron (inclusiv faina cat cuprinde, sa iasa un aluat elastic), mai putin bicarbonatul de sodiu si uleiul. Dizolvam
- Se amesteca in bolul de inox fulgii de ovaz cu faina, bicarbonatul de sodiu si scortisoara; - Se bat tot aici apoi ouale cu laptele; - Se adauga si
- Se incinge cuptorul la 190 de grade; - Se amesteca mierea de albine, untul, zaharul si oul foarte bine; - Se amesteca separat faina, sarea, bicarbon
- Se incinge cuptorul la 175 de grade; - Se amesteca untul cu zaharul alb si cel brun si apoi se bate tot aici si galbenusul de ous cu praful de vanil
Amestecam biscuitii dati prin masina de tocat sau prin robot (sau pisati cu sucitorul intr-o punga) cu untul, apoi adaugam stafidele puse la inmuiat i
Punem intr-un castron mierea, zaharul tos, 2 galbenusuri si 1 ou intreg, laptele, mirodeniile si, la final, faina amestecata cu amoniacul. Framantam u
Cernem faina si cacao impreuna intr-un castron incalzit. Facem o adancitura in mijloc in care punem drojdia frecata cu zaharul, sarea, stafidele si ci
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Dulciuri
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Boabe de salcam australian
Un adevarat dar al naturii de pe continentul australian, boabele salcamului australian sunt unul din...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob