Dulciuri
Topiti ciocolata. Ungeti formele din silicon cu un strat, lasati sa se raceasca si apoi mai aplicati un strat de ciocolata. Pentru umplutura, razuiti
Amestecati nuca de cocos cu zahar, unt si ciocolata alba. Topiti ciocolata neagra in cuptorul cu microunde, ungeti formele cu un strat de ciocolata si
Radem ciocolata pe razatoarea mare si o topim impreuna cu untul, la foc mic, in baie de aburi. Adaugam ouale, alunele , stafidele, praful de copt si f
Prajituri nu trebuie sa fie neaparat doar delicioase; acestea pot fi si haioase. Prajiturile sunt cu atat mai gustoase cu cat starea ta de spirit este
Frecam bine untul cu zaharul, mierea si un praf de sare. Adaugam pe rand ouale, amestecand bine dupa fiecare. Nu adaugam un alt ou pana cand celalalt
Frecam spuma untul la temperatura camerei cu zaharul si vanilia. Adaugam pe rand ouale si mixam in continuare, pana obtinem o crema aerata. Incorporam
Intr-un bol spargem ouale, punem praful de sare si mixam bine, cand ouale s-au facut spuma, adaugam zaharul cate putin mixand pana il terminam. Trebui
Se amesteca toate ingredientele in afara de mandorle si marmelada pana obtinem un aluat fin si elastic. Acest aluat il impartim in circa 20 de bilute
Se mixeaza bine ingredientele pentru blat, adaugand ultima data faina amestecata cu praful de copt si cacaoa pudra. Apoi se toarna intr-un vas de sufl
Se separa albusul de galbenus. Albusul se bate spuma si se aduga zaharul treptat. Galbenusurile se amesteca cu un pic se sare, apoi se incorporeaza ul
Se amesteca faina, zaharul si praful de copt intr-un vas mai mare. Separat se bate oul, dupa care se adauga laptele, untul si mierea si se incorporeaz
Amestecam faina cu untul, apa si zeama de lamaie. Framantam putin aluatul pana se omogenizeaza si apoi il dam la rece pentru cel putin o ora. Din aces
Amestecam imgredientele pentru umplutura, apoi umplem clatitele (deja preparate dinainte), dandu-le forma unor rulouri de 7cm. Preparam sosul vanilat
Amestecam toate ingredientele, le framantam bine pana obtinem un aluat destul de consistent, cat sa se modeleze piscoturile. Taiem piscoturile cu o fo
Tuturor ne place sa sarbatorim zilele speciale cu bunataturi pe masa si, ca totul sa fie perfect, trebuie sa existe si "cireasa de pe tort". In tot fe
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Dulciuri
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon supe usoare mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii sfaturi pentru pate cum se face pateul pate din ficatei de pui dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul