Dulciuri
Curatam kiwi de coaja. Taiem felioare kiwi, iar pepenele il facem piure cu mixerul. Facem un sirop cald din zahar si 4 linguri de apa. Dupa ce se race
Alegem corcodusele de samburi si le punem la fiert cu 2l de apa. Le fierbem la foc mic, altfel se tulbura zeama. Dupa 10-20 min de fierbere, strecuram
Framantam putin ingredintele pentru aluat, il invelim in folie si il tinem o ora la rece. Ungem cu unt o forma, punem fructele confiate, intindem alua
Punem biscuitii intr-o punga si ii sfarmam cu sucitorul, asta daca nu avem robot de bucatarie. Ii amestecam impreuna cu untul topit si cu mierea de al
Seducţia şi intensitatea senzaţiilor experimentate la Tropice ne sunt aduse de cea mai nouă gumă de mestecat de la Wrigley: Pulse. Produs premium în c
Mixam untul cu zaharul pudra, adaugam galbenusurile, esenta de vanilie si faina cernuta cu praful de copt. Incorporam usor albusurile batute spuma cu
Pentru blat, framantam un aluat din faina, untul moale, 1 ou, 100g zahar si un praf de sare. Invelim aluatul intr-o folie si il lasam la rece o jumata
Incalzim cuptorul, punem migdalele si le lasam 8 minute la 200 de grade Celsius. Dupa ce s-au prajit migdalele, inchidem cuptorul, dar le lasam in con
Amestecam ouale impreuna cu zaharul si zaharul vanilat si le batem cateva minute pana compozitia devine cremoasa si isi dubleaza volumul. Adaugam apoi
Amestecam intr-un bol cerealele, faina, zaharul si scortisoara. Adaugam untul taiat bucatele, laptele, mierea si amestecam bine. Punem amestecul intr-
Portofoliul Napoca-Algida se îmbogăţeşte cu un nou produs - îngheţata Autentic ROM, lansată pe piaţă la începutul lunii iulie. Primele 1.000.000 de în
Batem ouale cu zaharul, adaugam laptele si amestecam pe foc pana se leaga crema. Adaugam cafeaua si lasam sa se raceasca. Batem frisca si amestecam ci
Batem foarte bine ouale cu zaharul, apoi adaugam treptat uleiul, smantana, iar la final punem si faina, amestecata in prealabil cu praful de copt. Tur
Se incalzeste cuptorul. Intr-un castron se freaca margarina cu nuca de cocos. Faina, zaharul si ouale se pun peste margarina pana se omogenizeaza. Pra
Ouale se bat spuma cu zaharul, peste ouale spuma se pune iaurtul si uleiul treptat, praful de copt se stinge cu putin otet sau suc de lamaie si se pun
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Dulciuri
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Lamaie Kaffir
Cunoscuta sub denumirea stiintifica de Citrus hystrix, lamaia Kaffir provine de la arbustul de gradi...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon supe usoare mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii sfaturi pentru pate cum se face pateul pate din ficatei de pui dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul