Dulciuri
Batem albusurile spuma cu zaharul pana ce acesta se topeste. Incorporam faina usor, amestecand de jos in sus. Adaugam rahatul taiat in cubulete mici s
Topim pe baie de aburi ciocolata amara, rupta in bucatele. Batem usor 8 galbenusuri, adaugand treptat 125g unt topit si ciocolata amara topita. Batem
Pentru blat, frecam galbenusurile cu zaharul pana cand acesta se dizolva. Adaugam 4 albusuri batute spuma si apoi faina. Turnam compozitia intr-o tava
Dizolvam drojdia in laptele caldut, adaugam zaharul si putina faina si lasam maiaua sa creasca. Cand si-a dublat volumul, adaugam oul batut, coaja ras
Batem ouale cu zaharul pana cand amestecul devine spumos. Adaugam faina si cacao, apoi 150g unt topit. Amestecam bine pana se omogenizeaza. Din aceast
Te invitam sa gusti napolitanele invelite in ciocolata Primola... Ori de cate ori simti nevoia sa iei o pauza sau pur si simplu vrei sa-ti oferi un mo
Topim untul si maruntim biscuitii la robot sau cu un sucitor, pana obtinem un pesmet cat mai fin. Amestecam untul cu pesmetul. Ungem cu unt o tava cu
Topim intr-o cratita pe baie de aburi ciocolata, impreuna cu laptele, sarea si untul pana se face o compozitie lucioasa si omogena. Adaugam galbenusur
Preincalzim cuptorul la foc mediu. Punem la robot dovleacul, il radem, adaugam zaharul si ouale. Adaugam un praf sare, faina, praful copt, scortisoara
Frecam untul cu zaharul, adaugam apoi ouale (unul cate unul), sarea si mixam bine pana se topeste zaharul. Adaugam faina si omogenizam aluatul pe care
Punem painea la inmuiat in laptele cald pentru 30 de minute. Omogenizam cu furculita amestecul. Adaugam ouale intregi si zaharul. Adaugam si ciocolata
Curatam boabele de struguri de pe chiorchine, le spalam si le lasam la scurs. Amestecam intr-un castron zaharul cu ouale, adaugam uleiul, laptele, fai
Amestecam faina cu praful de copt. Ungem forma cu unt si o presaram cu pesmet. Preincalzim cuptorul. Amestecam bine untul cu zaharul, coaja de lamaie
Pentru blat, fierbem laptele cu cacao, esenta si 10 linguri de zahar, pana da in 2-3 clocote. Adaugam biscuitii pisati si alunele macinate (eu am folo
Cernem faina intr-un vas mai mare, adaugam restul ingredientelor si framantam usor pana obtinem un aluat care se desprinde de pe degete . Dureaza cam
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Dulciuri
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita