Friptura
Te întrebi frecvent ce mâncăruri noi ai mai putea pregăti, astfel încât să aduci puţină varietate în meniul zilnic, fără cheltuieli prea mari? Există
Nu de putinele ori, in bucatarie dezastrul ne pandeste exact cand ne asteptam mai putin si este indicat sa gasim o solutie imediata sau sa ne facem al
Spalam carnea, o portionam cu ajutorul unui dispozitiv special pentru taiat friptura de pasare si o inabusim cu untul si 100ml apa. Stingem cu laptele
Pentru universul culinar, echipamentele moderne de gatit au produs o revolutie similara cu aceea adusa de computere in lumea informatiei, in prezent f
Un regim alimentar echilibrat este cu siguranţă drumul cel mai scurt către o viaţă sănătoasă, mai ales atunci când se încearcă eliminarea surplusului
Spalam carnea si o portionam. Curatam legumele si carnea, le spalam si le punem la fiert pentru 20 de minute. Scoatem bucatile de carne, le trecem pri
Asezarea si servirea adecvata a mesei fac parte dintre principiile care guverneaza alimentatia sanatoasa, fiind stiut faptul ca a manca stand in picio
Mai putin utilizat in bucataria traditionala romaneasca si mai des intalnit in alte bucatarii din intreaga lume, iaurtul este folosit de sute de ani c
Taiem ceapa pestisori, ardeiul gras cubulete, usturoiul si morcovii rondele. Spalam bine pulpa de porc, o stergem cu un servet si o condimentam pe toa
Fie ca avem invitati, fie ca luam masa in familie sau la restaurant, aranjarea si servirea mesei intr-o maniera corespunzatoare este un aspect importa
Gatitul sanatos tine mai putin de arta desavarsita a maestrilor culinari si mai mult de regulile stricte de igiena si preparare a alimentelor precum s
Pentru fiecare dintre noi exista intotdeauna cate un fel de mancare preferat care, indiferent daca este doar un simplu desert sau chiar un fel princip
Pentru ca mai sunt doar cateva zile pana la Sarbatorile Pascale, e bine sa ne reamintim cateva obiceiuri pastrate in traditiile romanesti si despre ca
Se spala bine maruntaiele cu apa rece. Rinichiul se curata bine in interior. Se lasa 10-15 minute in 3 parti apa si 1 parte otet sa iasa orice eventua
Prea multa lume asociaza inca masa traditionala de Paste cu universul rural, uitand insa ca si civilizatia orasului este la fel de indreptatita sa ne
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Friptura
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mesteacanul
Cunoscut din antichitate pentru multiplele sale proprietati benefice sanatatii omului, mesteacanul m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita