Friptura
Se pun in vas pentru inceput feliile de lamaie taiate fin. Se presara peste ele putina sare, chimenul pisat si cimbrul. Dispuneti uniform peste feliil
Cartofii in coaja se pun la fiert in apa rece. Se fierb cca 20 min. Dupa ce au fiert, se scot din apa, se curata de coaja si se lasa sa se racoresca.
Cartofii se spala foarte bine, se scurg si se pastreaza in coaja. Intr-un bol se sfarama cateva frunze de dafin si se adauga cimbru dupa gust. Cartofi
Morcovii si napii se curata de coaja si se taie in jumatati pe lungime. Se fierb la foc redus intr-un vas cu apa sarata timp de 10 min. Usturoiul se t
Cand cumparati ciupercile, cautati ca acestea sa fie tari, de preferat cele mici. Acestea se spala bine in cateva ape, se scurg bine si apoi se sterg
Intr-un vas se amesteca sucul de lamaie cu sare, piper si diverse alte mirodenii preferate de fiecare, chiar si cu usturoi. Fiecare bucata de pui se i
Condimentam carnea si o prajim in 2 linguri de ulei 15-20 de minute. Avem grija sa o intoarcem pe toate partile pentru a se rumeni uniform. Tocam ceap
Impanam pieptul de rata cu feliute mici de usturoi, il presaram cu sare si piper si il prajim inabusit in uleiul de masline amestecat impreuna cu 3-4
Carnea fripta este probabil unul dintre primele produse gatite vreodata de oamenii cavernelor, dar paradoxul face ca nici pana in ziua de astazi multi
- Se curata bananele de coaja si se taie in doua, pe lungime; - Se curata, se spala si se portioneaza codul; - Se amesteca repede faina, praful de cur
Masa de Craciun este proba de foc a oricarei gospodine cu pretentii si sunt acum necesare multe cunostinte culinare si o atentie aproape patologica la
Carnea roşie se prãjeşte într-o tigaie cu câteva linguri de ulei de mãsline. Când este gata, se aşazã pe o farfurie. În aceeaşi tigaie se amestecã muş
Atunci cand arta culinara intalneste tehnologia inovativa nu poate fi vorba decat despre Electrolux, unul din liderii mondiali in productia aparatelor
Curatam carnea si taiem muschiul de vita in felii groase. Presaram carnea cu sare si boia de ardei si o inabusim in ulei cu bulionul si cu ardeii copt
Gatitul de calitate este adesea influentat de diferiti factori, cei mai importanti fiind temperaturile si prospetimea alimentelor. Tipul de alimente f
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Friptura
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Musca spaniola
Desi nu este practic un condiment, iar in cele mai multe tari este chiar considerat ca substanta ile...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita