Friptura
Intr-un castron, puneti carnea si amidonul si imbracati bine fasiile. Lasati deoparte intre 30 de minute si 2 ore. Daca lasati mai mult de 30 de minut
Incingeti o tigaie la foc mare si umpleti-o pe jumatate cu ulei de arahide. Incalziti pana la 175 grade Celsius. Puneti fasiile de carne intr-un bol m
Spalati fleica, tamponati-o cu prosoape de hartie si ungeti-o cu ulei. Condimentati si inveliti in folie alimentara. Lasati deoparte macar 2 ore, la r
Puneti bucatile de pui intr-un castron. Condimentati cu sare, lamaie si lime (zeama si coaja). Lasati la marinat in frigider macar 2 ore, preferabil p
Condimentati carnea cu sare si piper. Incingeti o tigaie la foc mediu si prajiti carnea in ulei 4 minute pe fiecare parte. Inveliti fiecare bucata de
Amestecati cubuletele de carne cu amidon si lasati deoparte minim 30 de minute. Daca alegeti sa lasati mai mult (pana la 2 ore), acoperiti si puneti l
Amestecati untul cu parmezanul ras intr-un castronel. Asezonati cu sare si piper din belsug. Lasati deoparte. Asezonati si antricotul cu sare si piper
Curatati merele si feliati-le in 8. Opariti ceapa in apa fiarta 3 minute, dupa care o curatati si ii indepartati capetele. Daca e marisoara, taiati-o
Incingeti uleiul intr-un wok si rumeniti carnea uniform. Adaugati restul ingredientelor si aduceti la fierbere. Acoperiti cu capac, micsorati flacara
Asezonati pieptul de pui peste tot cu sare si piper. Incingeti uleiul intr-o tigaie adanca la foc mediu spre tare. Adaugati pieptul de pui si prajiti-
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius, cu gratarul pe mijloc. Zdrobiti intr-un mojar usturoiul cu ghimbir, curry, sare si piper, pana obtineti o
Intepati carnea de porc din loc in loc. Preparati un sos din zeama de la o portocala, usturoi, oregano, piper si sare. Pastrati deoparte coaja de port
Lasati carnea la marinat peste noapte in amestec de lapte batut, ceapa, usturoi, ierburi uscate, boia de ardei, 1 lingurita de fulgi de ardei iute si
Carnea de pui poate fi unul dintre cele mai satisfacatoare preparate: poate fi gatita intr-o multime de moduri, iar "resturile" sunt, uneori, chiar ma
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Feliati subtire un catel de usturoi si zdrobiti-i pe ceilalti doi. Impanati pulpele de miel cu cateva feli
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Friptura
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Limnophila
Limnophila aromatica este o planta tropicala, originara din Asia de S-E unde creste foarte bine in z...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita