Ghimbir
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius si tapetati o tava de chec cu hartie de copt. Amestecati faina cu zaharul si scortisoara. Adaugati iaurtul
Puneti toate ingredientele intr-o oala, mai putin amidonul si ultima lingura de apa. Aduceti la fierbere si lasati pe foc 30 de minute. Amestecati sep
Fierbeti sfecla rosie pana se inmoaie, aprox. 30 de minute. Pastrati apa in care ati fiert-o. Folosind o pereche de manusi, frecati sfecla pentru a o
Taiati pachetul de tofu in opt felii de 1-1,5 cm si asezati-le pe prosoape de hartie. Asteptati 10 minute sa se scurga bine zeama din tofu. Presarati
Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius. Amestecati cu furculita sau intr-un blender ingredientele pentru crumble (crema de branza, faina si zahar
1. Gelatina - coaguleaza impuritatile din lichide, acesta fiind motivul pentru care e folosita in industria bauturilor; - nu are colesterol, grasimi s
Ceea ce mancam ne influenteaza viata intr-un mod sau altul. Daca unele produse au impact asupra nivelului de stres, altora li se datoreaza starea noas
In cazul in care folositi scoici proaspete pentru prepararea acestei retete de supa, acestea se pun intr-un vas cu apa (cat sa le acopere) si 1 lingur
Amestecati bucatile de carne de vita cu sosul de soia, ghimbir si usturoi intr-un vas si lasati sa se patrunda. Spalati bine broccoli-ul si taiati-l i
Pentru inceput, se pun in vas feliile de lamaie taiate fin. Se presara peste ele putina sare, chimenul pisat si cimbrul. Dispuneti uniform peste felii
Cele doua varietati de pepene galben (cu coaja zgrunturoasa si de tip Turkestan) se curata de coaja si se taie in felii. Gemul de portocale se amestec
Toate aromele si condimentele se pun intr-un saculet alimentar special, care se va pune la fiert. Intr-un vas de inox se amesteca zaharul cu otetul di
Ghimbirul se curata de coaja si se da pe razatoarea mica. Intr-un vas se pune ghimbirul care se acopera cu sucul de lamaie si cu mierea. Rezulta un si
Portocala se spala si se sterge bine cu un servet de hartie. Coaja se da pe razatoarea fina iar portocala se stoarce. Sucul va fi folosit la sos. Vinu
Intr-un vas mare, preferabil de cupru, amestecati strugurii si afinele cu zahar, otet de vin rosu, rozmarin si ghimbir ras. Aduceti amestecul la punct
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Ghimbir
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mesteacanul
Cunoscut din antichitate pentru multiplele sale proprietati benefice sanatatii omului, mesteacanul m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta