Lime
Inmuiati 20 de scobitori in apa. Intr-un castron, puneti crevetii, stropiti cu zeama de lamaie si lime si adaugati sare si piper. Lasati la marinat ce
Taiati merele in cubulete cu latura de 1 cm. Intr-un robot de bucatarie, puneti merele si restul ingredientelor si pasati bine. Folositi o sita foarte
Fierbeti fiecare suc separat. Dizolvati cate 3 linguri de agar agar in fiecare aroma si adaugati colorant alimentar. Turnati in vase patrate si dati l
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti cu unt si faina o tava de copt cu diametrul de 20-25 cm, sau o tava patrata cu latura de 20 cm. Fol
Amestecati toate ingredientele, mai putin feliile de paine si uleiul de masline. Turnati putin ulei pe felii si coaceti la 175 grade Celsius aprox. 6
Fierbeti sfecla rosie pana se inmoaie, aprox. 30 de minute. Pastrati apa in care ati fiert-o. Folosind o pereche de manusi, frecati sfecla pentru a o
Taiati pachetul de tofu in opt felii de 1-1,5 cm si asezati-le pe prosoape de hartie. Asteptati 10 minute sa se scurga bine zeama din tofu. Presarati
Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti in el ceapa si usturoiul pana se inmoaie si devin aurii. Adaugati boabele de fasole cu tot cu zeama din cons
1. Lamaie - vitamina C este benefica impotriva infectiilor; - scade tensiunea arteriala si creste nivelul colesterolului bun; - previne anumite afecti
Combinati toate ingredientele intr-un vas suficient de mare si lasati la rece 4 ore inainte de a servi. Foto: Flickr
Puneti frunzele de busuioc si zaharul intr-un shaker. Pisati bine zaharul in frunzele de busuioc, pentru a-i elibera aromele. Dupa aprox. 1 minut de p
Gust dulce acrisor sau putin amarui, coaja galbena, rosie sau verde, consumate in special iarna. Cam asa pot fi descrise in cateva cuvinte citricele.
Taiati fructele de avocado in jumatate si scoateti samburele. Adunati pulpa cu o lingura, puneti-o intr-un castron si zdrobiti-o bine cu furculita, pa
Intr-un vas mediu, amestecati zaharul, otetul si ardeii iuti, apoi adaugati ingredientele ramase. Spalati bucatile de piept de pui cu apa rece si usca
Portocalele si lime-ul se storc. Se obtine un suc proaspat, care se amesteca si se toarna peste cubuletele de somon. Se sareaza si se pipereaza dupa g
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Lime
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Asafoetida
Asafoetida este o planta cu radacini puternice si tulpina groasa, din familia patrunjelului, cu un m...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun