Maioneza
Fierbeti ouale tari, lasati sa se raceasca 15 min. Curatati de coaja, taiati pe jumatate si scobiti galbenusul din ele. Zdrobiti usturoiul si frecati-
Amestecati ingredientele pentru salata intr-un castron. Bateti cu telul ingredientele pentru sos si turnati peste salata, amestecand bine. Foto: Cooki
Fierbeti ouale tari, decojiti-le si taiati-le cubulete. Clatiti caperele, lasati-le la scurs, dupa care le tocati. Tocati fin mararul si frunzele de p
Amestecati toate ingredientele, mai putin feliile de paine si uleiul de masline. Turnati putin ulei pe felii si coaceti la 175 grade Celsius aprox. 6
Pregatirea maionezei poate fi un test chiar si pentru o gospodina innascuta. Uneori, nici macar mamelor noastre nu le reuseste reteta de maioneza. Cel
Ungeti cu unt 4 felii de paine si asezati-le cu partea unsa in jos, pe o foaie de copt. Puneti pe fiecare cate o felie de svaiter si impartiti intre e
Se curata ouale care au fost bine fierte si se paseaza intr-un bol cu furculita sau se dau prin razatoarea mica. Se adauga: mustarul, untul moale, sar
Taiati ouale fierte in jumatati si puneti deoparte galbenusurile. Intr-un castron mic, folosind o furculita, amestecati galbenusurile cu maioneza, mus
Pentru acest aperitiv proaspat, colorat si irezistibil de original, aveti nevoie de rabdare si indemanare, dar efectul este garantat! Reteta este prez
Intr-un castron mediu, puneti crevetii, surimi, ceapa rosie, tulpinile de telina, maioneza, sucul de lamaie si varful de piper. Amestecati pana se com
Se prepara mai intai sosul tartar. Castraveciorii se taie cat mai fin si se scurg bine, dupa care se amesteca cu maioneza. Se incorporeaza smantana si
Afirmatia potrivit careia sandvisurile dauneaza este si adevarata, si falsa. Este adevarata atunci cand, din varii motive, ne transformam gustarea int
Cartofii se fierb fie in coaja, fie la vapori. Cei fierti in coaja se curata de coaja. Dupa ce au fost curatati - sau cei de la vapori au fost scosi d
Intr-un bol, amestecati maioneza si otetul. Adaugati merele, telina, boabele de strugure si miezul de nuca. Adaugati sare si piper dupa gust. Amesteca
Cuptorul se incalzeste la 180°C. Ceapa si morcovul se curata de coaja si se taie in cubulete. Se taie 4 dreptunghiuri din folie de aluminiu de dimensi
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Maioneza
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita