Miere de albine
Surprinzator de gustoasa si foarte usor de adoptat, bucataria Greciei este o alta alternativa sanatoasa pentru toate persoanele care doresc sa consume
Consumand alimentele potrivite, frigul puternic din anotimpul rece nu mai este un dusman atat de taios cu trupul nostru, asemenea alimente nefiind, as
Cuptorul se incalzeste la 210°C. Tava pentru copt (dreptunghiulara, mai mica) se acopera cu hartie de copt. Se intinde foaia de aluat.si in cazul in c
Iarna sau vara, mierea de albine nu trebuie omisa din meniul nostru zilnic, putandu-se folosi fara probleme si ca indulcitor, dar si ca ingredient cul
150 gr de unt se topesc la foc redus si se lasa apoi sa se raceasca. Restul de unt se lasa de-o parte. Nucile se macina grosier. Se pun intr-un castro
Stoarcem lamaile si tocam 2-3 fire de menta. Turnam in blender apa plata, sucul de lamaie, menta si siropul de menta si amestecam bine. Punem acest am
- Se incinge untul in tigaie si se rumenesc bine bucatile de pui pe toate partile apoi se transfera intr-o tava pentru copt mai mica - Se pun intr-o o
- Mierea de albine si apa se pun impreuna intr-un bol de inox si se lasa la foc mic pana ce se amesteca bine. Se ia de pe foc - Se alege o oala deasup
Mod de preparare: - Se amesteca foarte bine intr-un bol mai mic zeama de lamaie, scortisoara si mierea de albine si se da apoi deoparte; - Intr-un bol
Pudra proaspat macinata de scortisoara in combinatie cu mierea de albine incep sa atraga tot mai mult atentia medicilor si a nutritionistilor prin cal
- Se incinge cuptorul la 190 de grade; - Se amesteca mierea de albine, untul, zaharul si oul foarte bine; - Se amesteca separat faina, sarea, bicarbon
Punem la fiert intr-o oala zaharul tos, sucul de lamaie, mierea si apa minerala. Dupa ce da in clocot, tinem la foc mic 10 minute, apoi lasam siropul
Amestecam lichiorul cu ciresele uscate si mierea. Punem vasul pe foc si il tinem pana incepe sa clocoteasca, apoi oprim focul si amestecam ingrediente
1 Se prepara mai intai o marinata intr-un bol de sticla sau de inox unde combinam zeama de portocale, zeama de lamaie, uleiul de masline, mierea de al
1 Incingeti cuptorul la peste 160 de grade. 2 Pregatiti si tapetati cu margarina o tava de copt de 30x20cm 3 Intr-un bol pentru gatit bateti mai intai
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Miere de albine
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita