Retete traditionale frantuzesti
Ungem o forma de tarta cu 150g unt. Presaram deasupra 125g zahar tos. Curatam de coaja merele, le taiem in sferturi si rondele si le asezam in forma,
Intindem aluatul intr-o foaie de 1 cm grosime, apoi cu o forma rotunda cu diametrul de 10cm, decupam rondele din aluat. Jumatate din rondelele obtinut
Curatam si spalam prazul, apoi il tocam marunt si il calim 10 minute in 50g unt, pana cand se inmoaie, dupa care adaugam supa de pui. Curatam cartofii
Curatam cocosul, il parlim la flacara, il spalam si il taiem in bucati potrivite. Curatam legumele, le spalam si le taiem in cubulete. Punem intr-un c
Radem portocalele si apoi le stoarcem. Stoarcem si jumatate de lamaie. Taiem cojile ramase in patratele de 3-4cm. Topim untul intr-o tigaie larga si a
Pentru blat, amestecam zaharul, amidonul si praful de copt. Batem albusurile spuma, adaugand treptat cate o lingura din amestecul cu zahar. Pentru un
Spalam vanata si o taiem felii subtiri, in numar cu sot. Presaram cu sare feliile de vanata si le lasam 10-15 minute la scurs, dupa care le presam uso
Spalam ciupercile si le lasam la scurs. Pastram deoparte 4-5 ciuperci de aceeasi dimensiune (este preferabil sa fie de inaltimea tavii in care prepara
Taiem muschiul de vita in 4 bucati egale, le spalam, le scurgem de apa si le stergem cu un servet de bucatarie. Punem pe fiecare bucata de bacon cate
Amestecam ouale impreuna cu zaharul si zaharul vanilat si le batem cateva minute pana compozitia devine cremoasa si isi dubleaza volumul. Adaugam apoi
Spalati salata si rupeti-o in bucati potrivite. Adaugati maslinele si tonul scurs. Desfaceti tonul cu o furculita in bucati mici. Amestecati salata cu
Se topeste untul pe bain-marie sau in microunde si apoi se lasa sa se raceasca (pana ajunge la temperatura camerei). Se amesteca toate ingredientele (
Punem la calit ciupercile in 2 linguri cu ulei. Le lasam sa se inmoaie, apoi adaugam nucile si migdalele. Adaugam stafidele tinute in apa calduta. Can
Franta nu este doar o faimoasa destinatie turistica pe harta lumii, dar in egala masura este si una dintre tarile recunoscute pe plan mondial pentru t
Cantarim toate ingredientele. Incalzim cuptorul la foc mic spre mediu. Macinam intr-un robot migdalele, zaharul si pudra de cacao timp de 2 minute. Va
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita