Sfaturi pentru gatit
Cand cumperi ulei de masline, cel mai important lucru este sa ai in vedere faptul ca nu va fi proaspat pentru totdeauna. Spre deosebire de vin, care i
Cel putin o data, ni s-a intamplat tuturor sa punem prea multa sare in mancare, sa crape biscuitii in cuptor ori sa sa se prinda prajitura de tava. Ca
Stiai ca migdalele sunt considerate a fi printre primele plante cultivate de om, fiind mentionate chiar si in Vechiul Testament? Ele sunt o sursa exce
Vertical sau cu recipient de diverse marimi, blenderul este indispensabil din bucatarie. Cel mai adesea il folosim pentru smoothie-uri sau piureuri de
Cu toate gadget-urile menite sa ne usureze munca, am si uitat cat de simple si utile sunt solutiile vechi. Iata cateva sfaturi de la bunica, un maestr
1. Fierte moi Feliile de ou fiert tare sunt minunate in salate sau sandwich-uri, insa un ou fiert moale dimineata e un adevarat rasfat. Asigura-te sa
Cam o data pe luna mi se intampla sa gasesc prin bucatarie un fruct ori o leguma care incepe sa se strice. Desi nu cumpar multe de fiecare data cand m
Francezii au trei mari tipuri de aluaturi: pate brisee, pate sucree si pate sablee. Primul se potriveste retetelor de tarte si quiche-uri sarate, al d
Caisele, popular cunoscute drept zarzare, sunt mai mici decat piersicile, dar mai moi decat prunele si au o aroma delicioasa. Tara de origine este Chi
Crezi ca stii sa alegi un pepene rosu cand mergi la piata ori supermarket… Nu-i mare lucru, nu-i asa? "Ciocanesti" usor cu degetul in el si te uiti si
Cel mai adesea, cartofii prajiti ii servim cu ketchup cumparat. Desi pare sa fie bun si puternic aromat, el contine multi aditivi alimentari, sodiu si
Cand e vorba de bucatarie, se pot combina o gramada de ingrediente. Totul depinde in mare masura de gustul si preferintele fiecaruia dintre noi. Si, c
Ai tot auzit de frigarui de fructe, dar nu ai gustat niciodata? Profita de faptul ca a venit vara si gasesti multe produse prin piata si pregateste-ti
Ori iubesti hreanul, ori iti displace la culme. La gustul si aroma pe care le are, nu poti alege varianta de mijloc! Selectie si depozitare - cumpara
Aluatul frantuzesc dulce – pate sucree – este folosit pentru foarte multe tarte (mari, mici), drept baza pentru torturi, dar si pentru celebrele barcu
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Sfaturi pentru gatit
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita