Sfaturi pentru gatit
Foarte des, esenta de vanilie este folosita pentru dulciuri si aluaturi de tarte ori placinte. Din lipsa de timp ori pentru ca nu stim alta varianta,
Ierburile aromatice, ingredientul secret al gospodinelor, pot fi conservate in diverse feluri, si anume: prin uscare, prin congelare si in ulei. Metod
Patrunjelul proaspat da aroma tuturor mancarurilor in care este pus. Oricat de buna ai fi facut mancarica de cartofi ori ciorba, se vede o diferenta c
Stim ca inghetata este preferata celor mici. Si mai stim si ca se apropie Ziua Internationala a Copilului. Ce le putem oferi micilor sarbatoriti? Un t
Sezonul gratarelor e in toi, dar mici trucuri si sfaturi sunt oricand binevenite. Cand iti organizezi gratarul de week-end, asigura-te ca stii tot ce
Reteta de turta de malai e destul de apreciata, dar si contestata. Daca in sudul Statelor Unite, turta e prajita in tigaie, cu unt si fasii de bacon,
Posarea pestelui, adica pregatirea lui in lichid si la foc mic, este o tehnica frantuzeasca clasica. Traditional se foloseste supa pentru aceasta meto
Socata este bautura preferata a multora dintre noi in luna mai. Parfumata, dulce si racoroasa! E perfecta pentru dupa-amiezile in care scoti o negresa
Suntem oficial in sezonul capsunilor si, pe langa servirea lor simpla cu zahar, putem prepara o sumedenie de prajituri si torturi cu capsuni, dar si a
Ardeiul iute "insoteste" foarte des o ciorba de pui, o portie de sarmale gustoase ori chiar o tocanita de cartofi, in functie de gustul si preferintel
Cand nu prea stii ce desert sa mai pregatesti si nici nu-ti permiti sa cumperi ceva, pregateste... fudge (ciocolata caramel). La cat de bun si usor de
In perioada aceasta sunt mai scumpi, insa datorita numeroaselor beneficii pentru sanatate, nu ar trebui sa-i ocolim. Ardeii grasi, caci despre ei este
Sa gatesti cu branza e relativ simplu, dar trebuie sa ai, totusi, cateva lucruri in vedere pentru a nu compromite mancarurile. Selectie si depozitare
Se spune ca locuitorii zonei mediteraneene sunt printre cei mai sanatosi din lume, iar asta datorita, in principal, regimului alimentar. Bogat in gras
Macrisul este o planta cunoscuta inca din Antichitate, foarte comuna in multe regiuni. Are gust acrisor, fiind asemanata deseori cu limonada. Selectie
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Sfaturi pentru gatit
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon supe usoare mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii sfaturi pentru pate cum se face pateul pate din ficatei de pui dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul