Sfaturi pentru gatit
Vara este sezonul smoothie-urilor: racoritoare si hranitoare. Citeste sfaturile urmatoare si creeaza-ti smoothie-ul perfect pentru o zi calduroasa. 1.
Dupa o scurta prezentare a ingredientelor si a pasilor necesari pentru prepararea unei prajituri, astazi avem 10 sfaturi dedicate coacerii prajiturilo
Selectie si depozitare Chiar daca maslinele se gasesc la conserva sau in borcane, alege sa le cumperi vrac. Astfel, poti experimenta cu diverse tipuri
1. Amesteca ingredientele uscate inainte de a le adauga pe cele umede. 2. Cand amesteci untul cu zaharul, fa amestecul galben deschis si pufos. Va dur
1. Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei (scoate-le din frigider cu aproximativ 60-90 de minute inainte sa le folosesti). 2. Ca sa verif
Dupa cum probabil te astepti, ai nevoie de albusuri, frisca si un aluat in faza de creatie. Vei lucra cu un castron mare si cu o spatula flexibila. 1.
Orezul brun e un aliment important si sanatos si de aceea este necesar sa stii cum sa il gatesti. Evita erorile si usureaza-ti munca cu sfaturile urma
Irezistibilele croissante frantuzesti sunt adevarate delicii la micul dejun. Desi prepararea lor dureaza destul de mult timp, dupa ce le vei gusta nu
Carnea Carnea de vitel este alegerea traditionala in Viena, desi in zonele rurale se foloseste cea de porc, mult mai ieftina. Desigur, snitelul poate
Bruschetele sunt mult mai mult decat simple bucati de paine prajita. Pentru niste bruschete excelente, citeste sfaturile urmatoare: 1. Alege paine rus
Calamarul, asemanator cu sepia intrucat are tentacule si cerneala, e folosit in bucatarie mai ales pentru retetele pane sau de gratar. Cat despre cern
Otetul din cidru de mere e folosit de secole in bucatarie, pentru vindecarea unor afectiuni, dar si cand vine vorba de slabire. Metoda de preparare e
E destul de greu sa strici o supa, insa in unele zile poate parea o alegere destul de banala. Incearca urmatoarele trucuri pentru a aduce traditionala
Muraturile sunt specifice toamnei, dar nimeni nu ne impiedica sa punem si vara cateva borcane cu asa ceva in camara. De departe, preferatul meu este p
Daca ai acces la frunzele de vita, afla ca esti in posesia unei adevarate comori. Acestea au fost folosite in bucataria greceasca inca din antichitate
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Sfaturi pentru gatit
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Ardeii iuti Serrano
Ardei iuti Serrano (Capsicum annuum) sunt o specie de ardei iuti originari din Mexic unde se si cult...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob