Usoara si gustoasa
Batem albusurile spuma cu zaharul pana ce acesta se topeste. Incorporam faina usor, amestecand de jos in sus. Adaugam rahatul taiat in cubulete mici s
Taiem carnea in cubulete si le fierbem in apa cu sare. Calim in ulei prazul, telina, morcovii, mazarea, cartofii si ciupercile, curatate si taiate in
Calim in ulei ceapa si usturoiul, ardeiul si morcovul, taiate marunt, apoi punem ficatetii (curatati, spalati si scursi). Mai calim putin apoi punem c
Pentru blat, frecam galbenusurile cu zaharul pana cand acesta se dizolva. Adaugam 4 albusuri batute spuma si apoi faina. Turnam compozitia intr-o tava
Daca icrele sunt sarate, se pun in apa pentru 30 de minute. Le scurgem apoi de apa. Stropim painea rupta in bucatele cu lapte si o sfaramam apoi cu o
Radem portocalele si apoi le stoarcem. Stoarcem si jumatate de lamaie. Taiem cojile ramase in patratele de 3-4cm. Topim untul intr-o tigaie larga si a
Punem la fiert pestele, ceapa si morcovii intregi, in apa rece cu sare, cat sa le acopere. Adaugam foile de dafin si piperul si lasam sa fiarba bine.
Dizolvam drojdia in laptele caldut, adaugam zaharul si putina faina si lasam maiaua sa creasca. Cand si-a dublat volumul, adaugam oul batut, coaja ras
- Se toaca morcovul si se rumeneste in ulei incins pentru 3-5 minute; - Se toaca si ardeii grasi si dovlecelul si se lasa si acestia la rumenit inca 3
- Se alege un recipient neaderent pentru temperaturi inalte, se incalzeste aici uleiul la foc mediu si se amesteca apoi faina cu incetul in ulei; - Se
Din faina, sare si 500ml apa minerala preparam un aluat de consistenta unei smantani. Turnam cu un polonic aluatul intr-o tigaie unsa cu cateva picatu
Intr-un vas punem faina, untul si laptele si le amestecam bine cu mixerul pana se omogenizeaza complet. Inabusim ciupercile in unt topit, apoi le pune
Amestecam intr-un vas faina, praful de copt si sarea. Taiem rosiile si branza marunt. Amestecam ouale, uleiul si iaurtul, dupa care incorporam compozi
Dizolvam drojdia in putina apa calda. Punem faina pe planseta, drojdia in mijloc si adauga zaharul, untul topit, 3 galbenusuri, 4 albusuri (batute spu
Dezghetam spanacul. Inmuiem chifla in putina apa sau lapte si o stoarcem. O framantam impreuna cu oul, mirodeniile si carnea tocata. Intindem acest am
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Usoara si gustoasa
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat aperitive cu rosii rosii in aluat cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline