Usoara si gustoasa
Amestecam bine sucul de portocale, de lamaie si de grapefruit. Adaugam mierea si amestecam din nou. Punem gheata pisata in pahare inalte. Turnam bitte
Curatam si spalam bine verdeturile, apoi le oparim, le scurgem bine de apa si le punem la fiert in 2 litri de apa si o lingurita de sare. Fierbem verd
Spalam legumele. Desfacem conopida in 10 buchetele pe care le oparim. Curatam gogosarii de semninte si cotoare, apoi ii intepam din loc in loc. Taiem
Batem ouale cu laptele si un praf de sare. Taiem ceapa marunt si ardeiul gras felii. Calim 2 minute, in uleiul incins, ceapa si ardeiul gras, apoi pun
Curatam zarzavaturile si spalam bine foile de stevie. Le punem la fiert in 1,5 litri de apa. Adaugam zarzavaturile taiate cubulete sau rondele si sare
Alegem ciuperci mai mari, le curatam si le spalam bine, apoi le scoatem piciorusele pe care le tocam marunt. Ceapa o curatam, o tocam fin si o calim i
Tocam marunt zarzavatul si o ceapa, apoi le punem la fiert in 2 l de apa. Tocam marunt ceapa ramasa si o rumenim un pic in ulei. Intr-un castron mare,
Amestecam faina cu untul, zaharul, zeama si coaja de lamaie si 1 galbenus. Framantam putin aluatul pentru omogenizare, apoi din 2/3 intindem o foaie c
Amestecam faina, drojdia, mierea, coaja si sucul de la portocala si lasam la crescut timp de 30 de minute sau 1 ora. Compozitia va iesi mai moale. Dup
Punem faina intr-un castron mai adanc. Batem albusul spuma si il incorporam in faina, iar apoi adaugam si galbenusul. Amestecam foarte bine totul cu u
- Se incinge cuptorul la 175 de grade; - Se amesteca untul cu zaharul alb si cel brun si apoi se bate tot aici si galbenusul de ous cu praful de vanil
Curatam cartofii, ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare. Asezam ficateii in tava. Curatam ceapa, o spalam si o taiem solzisori. O adaugam in t
Punem intr-un castron mierea, zaharul tos, 2 galbenusuri si 1 ou intreg, laptele, mirodeniile si, la final, faina amestecata cu amoniacul. Framantam u
Spalam carnea si o taiem in felii subtiri si egale. Incingem untul si prajim bucatile de carne condimentate cu sare si piper si trecute prin faina. Le
Taiem carnea in cubulete si o prajim in ulei, cu sare, piper si 2 linguri de apa. Cand scade putin lichidul lasat de ingrediente, adaugam si ceapa toc
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Usoara si gustoasa
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Piper Szechuan
Piperul Szechuan (Sichuan) isi trage numele de la o provincie din China, unde este des utilizat in b...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate dieta olandeza despre dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita