Usoara si gustoasa
Se amesteca faina, zaharul si praful de copt intr-un vas mai mare. Separat se bate oul, dupa care se adauga laptele, untul si mierea si se incorporeaz
Cu o zi inainte de a preagati lalelele se topeste untul la foc mic si apoi se amesteca cu albusurile si cu faina. Se da compozitia la frigider pentru
Ciocolata se topeste impreuna cu untul la bain-marie. Se incorporeaza apoi smantana lichida si galbenusurile de la cele 3 oua. Se amesteca bine. Se ad
Punem 400 ml lapte la fiert impreuna cu zaharul. Intr-o cana amestecam praful de budinca cu laptele ramas. Cand laptele a inceput sa clocoteasca adaug
- Mierea de albine si apa se pun impreuna intr-un bol de inox si se lasa la foc mic pana ce se amesteca bine. Se ia de pe foc - Se alege o oala deasup
Topim 250g zahar la foc potrivit. Cand caramelul obtinut are culoare rosiatica, adaugam nucile si amestecam energic, pentru omogenizare. Turnam ameste
Taiem kiwi in jumatate si scoatem miezul cu o lingurita. Inlaturam mijlocul alb. Cu mixerul sau cu blenderul facem un piure din kiwi. Trebuie sa obtin
Curatam si spalam fruzele de sfecla, patrunjel si spanac. Le scurgem usor si le punem intr-o oala, fara a adauga alta apa decat cea retinuta de frunze
Frecam untul cu mierea, adaugam galbenusurile, pe rand, si apoi zaharul. Dupa ce compozitia s-a omogenizat, adaugam alternativ si treptat laptele, fai
Frecam 10 galbenusuri si 1 ou intreg cu zaharul, timp de jumatate de ora. Trebuie sa obtinem o compozitie omogena, cremoasa si albicioasa. Adaugam mig
Curatam spanacul, il spalam si il oparim in apa cu putina sare, apoi il scurgem bine. Curatam ceapa si usturoiul. Tocam marunt spanacul scurs si verde
Taiem carnea in felii cu grosimea de 2-3 cm, le prajim in ulei, la foc iute, cate 5 minute pe fiecare parte. Le luam din tigaie si le punem pe un plat
Asezam capsunile intr-un bol, impreuna cu sucul de portocale si o lingurita de Cointreau. Lasam la macerat 15 minute. Asezam capsunile in bolurile pen
Oparim rosiile cateva secunde pentru a le indeparta pielita mai usor. Dupa ce am eliminat pielita, le taiem in patru si le tocam in cuburi. Curatam us
Crestam bucatile de pui cu un cutit ascutit. Crema de branza o amestecam impreuna cu ceapa verde si mararul, tocate foarte fin. Umplem pieptul de pui
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Usoara si gustoasa
Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Rosii australiene
Provenind asa cum le spune si numele din Australia, rosiile australiene se dezvolta intr-un climat a...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
preparate culinare dominicane bucataria dominicana bucataria dominicana retete sfaturi pentru gatit cu ceapa tipuri de ceapa ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos supe usoare reteta de supa minestrone supa minestrone cu bacon mar caramelizat mar cu caramele aperitive cu rosii rosii in aluat pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate cum se face pateul dieta olandeza despre dieta olandeza reteta de ganache prajitura cu ganache omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob