Zeama de lamaie
Puneti o tigaie mare pe foc. Sotati cubuletele de vinete cu ceapa si usturoiul in putin ulei, cat sa se inmoaie si sa prinda putina culoare. Asezonati
Amestecati toate ingredientele pentru marinata adaugati fileurile de ton, si dati la rece 1 ora. Preincalziti o tigaie cu gril. Preparati garnitura as
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Ungeti 6 vase ramekin cu capacitatea de 250 ml (sau 8 cu capacitatea de 180 ml). Separati ouale, punand ga
Maruntiti nucile in robotul de bucatarie. Adaugati nuca de cocos rasa si coaja rasa de lamaie si pulsati sa se amestece. Adaugati zeama de lamaie, van
Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Ungeti cu ulei o tava de copt. Intr-un castron suficient de mare, amestecati cu telul urmatoarele ingredie
Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius. Tocati ceapa. Intr-un castron, amestecati ulei cu zeama de lamaie, oregano, busuioc, fulgi de ardei iute,
Feliati bulbul de fenicul subtire si lasati-l 10 minute in apa cu gheata. Sotati usturoiul cu piper in uleiul de masline, pana incepe sa se rumeneasca
Amestecati maioneza cu parmezanul, mustarul, usturoiul, zeama de lamaie si piperul. Adaugati 45 ml apa si amestecati. Mai adaugati apa daca dressingul
Feliati dovleacul, cu tot cu coaja, si fierbeti-l in apa cu sare pana se inmoaie, aprox. 15-20 de minute. Razuiti pulpa dovleacului si aruncati coaja.
Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius. Asezati fileurile de peste intr-o tava adanca, unsa in prealabil. Amestecati patrunjelul cu telina, usturo
Stoarceti lamaile si turnati zeama intr-un borcan sterilizat cu capacitatea de 1 litru. Adaugati sarea si cateii de usturoi si lasati la murat 5 zile.
Feliati prunele si amestecati-le intr-un castron cu miere, zahar si zeama de lamaie. Intindeti aluatul in forma de rotund. Puneti in mijlocul aluatulu
Topiti untul la baie de aburi. Adaugati coaja de lamaie, zeama de lamaie, zaharul si sarea si amestecati. Bateti usor ouale cu galbenusurile si incorp
Amestecati sosul de soia cu zeama de lamaie, miere si piper. Puneti fileurile de somon la marinat in acest amestec si dati la rece 30-60 de minute, in
Amestecati toate ingredientele si lasati carnea de porc la marinat 4 ore. Foto: Flickr
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Zeama de lamaie
Strugurii proaspeti sunt mai buni daca ii lasati putin la frigider.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita