Zeama de lime
Daca folositi naut uscat, trebuie sa il clatiti si sa il lasati la inmuiat peste noapte sau chiar 24 de ore. Preincalziti cuptorul la 240 C. Puneti ca
Amestecati crevetii cu pudra de chilli, turmericul, pasta de ghimbir si de usturoi, zeama de lime si sarea. Lasati la marinat pentru 10 minute. Incing
Puneti bananele cu zeama de lime intr-un castron. Puneti apa cu zahar intr-o oala si amestecati pe foc pana se dizolva. Aduceti la fierbere. Adaugati
Puneti toate ingredientele in shaker, cu suficienta gheata zdrobita si agitati bine. Strecurati in pahare shot si serviti. Foto: Flickr
Puneti bucatile de pui intr-un castron. Condimentati cu sare, lamaie si lime (zeama si coaja). Lasati la marinat in frigider macar 2 ore, preferabil p
Amestecati cubuletele de rosii cu piersici (sau nectarine), ardei iute, ceapa, usturoi si coriandru. Asezonati cu sare si piper si stropiti cu zeama d
Amestecati intr-un castron mare ingredientele pentru salata. Separat, preparati dressingul intr-un castronel si turnati-l peste salata de legume cu fr
Puneti in robotul de bucatarie sau in blender toate ingredientele, mai putin sucul de zmeura si cel de merisoare. Pulsati pana se marunteste uniform c
Puneti toate ingredientele intr-un blender si pasati la viteza maxima 1-2 minute. Transferati compozitia in cea mai mare tava de copt care incape in c
Puneti toate ingredientele intr-un shaker cu gheata, agitati bine si turnati intr-un pahar de martini rece. Ornati cu o spirala din coaja de mar si se
Puneti merisoarele cu apa si zaharul intr-o craticioara si aduceti la fierbere la foc mediu. Micsorati flacara si lasati sa fiarba inabusit 10 minute.
Tocati castravetele si ceapa verde si amestecati intr-un caston cu patrunjelul. Curatati ardeiul iute de seminte si tocati-l grosier. Zdrobiti usturoi
Zdrobiti patrunjelul intr-un shaker, impreuna cu zeama de lime si sirop (rece). Adaugati cuburi de gheata si gin si agitati bine. Strecurati in pahare
Amestecati intr-un castron ingredientele pentru marinata de pui: miere, sos de soia, zahar brun, zeama de lime, vin alb, usturoi si patrunjel. Adaugat
Maruntiti migdalele in robotul de bucatarie. Adaugati siropul de artar si uleiul de floarea-soarelui si continuati sa procesati pana se omogenizeaza.
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Zeama de lime

Pentru albusul de oua perfect folositi intotdeauna recipiente din inox.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Rosii australiene
Provenind asa cum le spune si numele din Australia, rosiile australiene se dezvolta intr-un climat a...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
tipuri scoici
fortificate=
prajituri+casa+forma+inimi
prajituri casa forma inimi
ingrasa'A=0
cerealele integrale ingrasa'A=0
incepatori|
uman|
Carti bucatarie incepatori|
chimice|
Radu anton roman pdf|
marin|
alimentare|
Modificari chimice produsele alimentare|
retete culinare sanda marin|
bune|
Excesul portocale|
portocale bune|
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar cu caramele mar caramelizat rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita omleta pentru micul dejun