Bucatariile lumii
Se ung cotletele cu ulei. Se pun pe gratarul incins, se intorc, se adauga sare si piper. Se servesc cu sos din fructe de padure si rosii cherry.
Se curata midiile in felul urmator: se pun intr-un vas cu apa rece. Alaturi se pune alt vas cu apa rece. Se ia fiecare midie si se curata tragand de e
Se incalzesc intr-o cratita smantana, laptele, zaharul si batonul de vanilie. Apoi, se adauga putina gelatina si se toarna compozitia in forme. Dupa i
Pregatirea matelor de porc: Se taie matele de 1-3 m si se spala bine (se pot folosi mate proaspete sau cumparate). Se pun intr-un castron cu apa caldu
Se intinde aluatul foietaj sub forma unei foi subtiri si se taie fasii inguste (1 cm). Se decojeste marul si se inveleste intr-o fasie de aluat. Se un
Se face o marinata din vin rosu, condimente si ulei, in felul urmator: Se pune o ceasca si jumatate de vin intr-un bol. Se adauga 2 lingurite de ulei
Ciolanul de porc se pune la marinat in condimente amestecate cu vin şi/sau apa şi putin ulei. Se lasa la rece, timp de 24 ore. Se introduce la cuptor,
Te-ai saturat sa mananci cartofii prajiti in aceleasi combinatii? Alege o optiune specifica altei tari, inspirandu-te din lista urmatoare: Belgia: Sta
Mod de preparare creveti cu tempura: Se spala crevetii bine si se curata. Se pregateste un amestec din condimente asiatice tempura, putina faina, 1 ga
Pentru creveti cu tempura: Se spala crevetii bine si se curata. Se pregateste un amestec din condimente asiatice tempura, putina faina, 1 galbenus de
Se taie puiul fasii, se trage in tigaie cu putin ulei, apoi se adauga legumele si se tin pe foc pana ce se calesc. Se pune sosul teriyaki deasupra si
Mai intai se prepara orezul conform retetei de aici, pentru a fi folosit ca baza pentru prepararea fiecarui sortiment de sushi. Apoi se ia cate putin
Ciolanul se pune la cuptor, pe aburi, la o temperatura medie, pana se patrunde. Apoi se mareste temperatura cuptorului pana cand ciolanul se rumeneste
Se pregateste un aluat din faina, galbenus de ou, smantana si margarina. Dupa ce se framanta, se lasa la frigider cateva minute. Intre timp se pregate
Muschiuletul de vitel se taie in 4 bucati egale, se pune intr-o tigaie incinsa cu ulei si se prajeste pe ambele parti. Se opreste focul si se adauga u
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 Next »
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Bucatariile lumii
Puneti o lingura de otet in apa in care fierbeti cartofii, isi vor pastra culoarea alba.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita