Otet balsamic
Incingeti uleiul intr-o tigaie adanca, la foc mediu. Adaugati ceapa si cimbrul. Tineti pe foc 15-20 de minute sau pana se caramelizeaza ceapa si amest
Tocati salata, pe care o veti folosi ca pat pentru restul ingredientelor. Intr-o tigaie adanca, rumeniti usor miezul de nuca. Daca aveti nuci pecan, c
Otetul nu este un simplu ingredient din retete. El poate intari aroma unui aliment, ajuta la conservare, pastreaza culoarea legumelor si a fructelor,
Lasati betele de frigarui la inmuiat o ora. Taiati frunzele de busuioc. Puneti pe fiecare frigaruie cate o biluta de mozzarella, o bucata de frunza de
Curatati sfecla si taiati-o cubulete. Coaceti sfecla la 190 grade Celsius aprox. 30-45 de minute, sau pana devine suficient de moale cand o intepati c
Puneti gratarul cuptorului cat mai sus si preincalziti la 175 grade Celsius. Puneti feliile de bagheta intr-o tava intinsa si ungeti-le cu ulei pe amb
Condimentati pulpele de pui cu sare si condiment chinezesc. Intr-o tigaie adanca antiaderenta, incingeti uleiul de masline. Adaugati pulpele de pui si
Incingeti o lingura de ulei de masline intr-un vas antiaderent, la foc mediu. Presarati pe fileurile de somon putina sare si piper si gatiti-le aprox.
Continutul conservelor de porumb dulce si de fasole boabe se pune intr-o sita, la strecurat. Se clateste cu putina apa rece, dupa care se lasa din nou
Pepenii se taie in doua si li se indeparteaza semintele. Castravetii se spala, se curata de coaja si apoi se taie pe lungime, in asa fel incat sa rezu
Sfecla se fierbe intr-o oala la foc redus timp de 15 min. Acestea trebuie sa fie semi fierte. Dupa acest interval de timp, se scurge apa, sfecla se cu
Se dizolva zaharul si apoi sarea intr-un vas in care am pus cidrul. Se adauga apa, uleiul de masline, otetul balsamic, piperul si crengutele de rozmar
Sfeclele se spala si se pun la fiert la foc moderat timp de 20-25 min. Dupa acest interval, se scot din apa si se se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-au
Ouale fierte tari se curata de coaja. Se taie in patru cu ajutorul unui cutit cu lama subtire. Se asaza intr-o farfurie adanca. Se prepara sosul vineg
Foile din orez se pun intre 2 servete umede pentru a se inmuia. Crevetii se taie in doua pe lungime. Mango se curata de coaja si se taie in cubulete.
- Pagini:
- « Previous 1 2 3 4
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Otet balsamic
Putina zeama de lamaie va reda culoarea naturala piersicilor si caiselor.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Mazare Gunga
Cunoscuta si sub denumirea traditionala de toor dal, mazare de Congo sau gandule, mazarea Gunga este...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita