Bors
Daca cumva credeai ca borsul e doar un simplu preparat, fara o poveste in spate, afla ca acesta era des intalnit pe mesele tarilor. Dupa cate ne spune
Intr-o putina de aproximativ 20-30 litri se pune malaiul bine cernut prin sita deasa si amestecat cu un pumn de faina de grau, se face un cuib in el s
Mod de preparare taitei Se pun ouale intr-un castron, se adauga faina si putina sare. Se amesteca faina cu ouale, apoi se framanta aluatul pana ce se
Dupa ce fasolea s-a ales si s-a spalat in mai multe ape, se pune la fiert in apa rece. Cand fasolea este pe jumatate fiarta i se adauga zarzavatul, cu
Se coc in cuptor sfeclele rosii. Se taie marunt ceapa, morcovul si cartofii. Se face o dirasala din oua si smantana. Se pun la calit zarzavaturile, ap
Un proverb rusesc spune ca o casa este facuta din placinte, nu din pereti, pentru a pune accent pe importanta acestui desert, iar potrivit unui obicei
Sfecla se curata de coaja si se taie in cubulete. Ceapa, telina, morcovul si varza se curata si se taie marunt. Cateii de usturoi se curata si se taie
Supa a fost introdusa in bucataria ruseasca in timpul Tarului Petru cel Mare. Ulterior, a fost preluata atat de europeni, cat si de locuitorii din cen
Carnea de miel se parleste la flacara directa, la aragaz pentru a inlatura eventualele fire din blana. Se spala bine in apa rece. Intr-o oala mai mare
Curatam toate legumele, le spalam, le taiam in cubulete si le punem la fiert in 4l de apa si o lingura cu sare. Luam spuma si dupa 10 minute adaugam c
Curatam si spalam urzicile in mai multe ape, apoi le tocam si le punem la fiert, impreuna cu ceapa, curatata si tocata, cu zarzavatul pentru ciorba si
Punem la fiert 4l de apa cu putina sare. Cand da in clocot, adaugam ceapa taiata marunt, prazul rondele si uleiul. Adaugam radacinoasele, cu exceptia
Prea multa lume asociaza inca masa traditionala de Paste cu universul rural, uitand insa ca si civilizatia orasului este la fel de indreptatita sa ne
Primavara este recunoscuta pentru multele schimbari pozitive pe care le aduce in viata noastra, iar dieta specifica acestui anotimp nu poate fi ignora
Se toaca marunt zarzavaturile dupa ce in prealabil au fost spalate bine si se pun la fiert in apa cu sare. Vine apoi randul pestelui sa fie curatat, s
Aboneaza-te la
RSS-ul cu articole si retete cu tagul Bors
Pentru clatite mai pufoase, adaugati in aluat un albus batut spuma.
Sfaturi culinare online, trucuri culinare, retete culinare, mancare sanatoasaSFATUL COOL AL ZILEI
Lamaie Kaffir
Cunoscuta sub denumirea stiintifica de Citrus hystrix, lamaia Kaffir provine de la arbustul de gradi...
» mai mult
» mai mult
Citeste despre un condiment
slabire rapida mentinerea greutatii...
slabire rapida mentinerea greutatii...
cartea ''slabire rapida mentinere...
ulei
Masuram ingredientele retete
Masuram gram condimente
Masuram
melatonina'A=0
seminte prajite floarea soarelui
seminte floarea soarelui contraindicatii
Bauturi alcoolice preparate casa
fortificate=' and x=x
fortificate='
Ustensile bucatarie legume
spray ulei vegetal
vegetal
frisca albus
preparata
iod'A%3D0
specii pesti oceanici' and...
Sfaturi culinare utile "
bucataria dominicana retete preparate culinare dominicane bucataria dominicana tipuri de ceapa sfaturi pentru gatit cu ceapa ulei de cocos intrebuintari beneficii ulei de cocos ulei de cocos pentru par ulei de cocos pentru ten supa minestrone cu bacon supe usoare reteta de supa minestrone mar caramelizat mar cu caramele rosii in aluat aperitive cu rosii cum se face pateul pate din ficatei de pui sfaturi pentru pate despre dieta olandeza dieta olandeza prajitura cu ganache reteta de ganache omleta cu masline drob din carne tocata retete de drob retete de omleta omleta cu ciuperci cum se face drobul drob de vita